Kubilay’dan yıldız sporculara ödül

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Sportif başarılar elde ederek Çerkezköy’ün gururu olan öğrencileri Kaymakamlık tarafından düzenlenen bir törenle ödüllendirdi

Kubilay’dan yıldız sporculara ödül
23 Mart 2016 Çarşamba 16:09

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törenle Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Samet Ayaz’ ı, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Mertcan Solgül’ ü ve Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencisi Ece Naz  Sönmez’i tam altın ile ödüllendirdi.

Ödül törenine Kubilay’ın yanısıra, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Tepe İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin, öğrencileri müsabaklara hazırlayan Fevzipaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Remzi Yakut, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Öğretmeni Murat Karaman, Antrenör Vural Ayaz ve öğrenciler katıldı.

Gençlerin sporla uğraşmalarına büyük önem verdiğini belirten Kaymakam Kubilay “Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencimiz Samet Ayaz, 17-21 Şubat tarihlerinde Antalya Belekte yapılan 4. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında 37 Kg’ da birinci olmuştur. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencimiz Mertcan Solgül, 26-28 Şubat tarihlerinde Eskişehir’ de yapılan Profesyonel K1 Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında 60 Kg’ da üçüncü olmuştur.  Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencimiz Ece Naz Sönmez, 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Türkiye 2. olmuştur. Çerkezköy’ümüzü en iyi temsil ettikleri için sporcularımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü, Okullarımızı, Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Geçtiğimiz yıl “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” adlı programın Kaymakamlık makamınca düzenlendiğini hatırlatan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay söz konusu programı bu senede yapmayı planladıklarını belirterek “Sizler Çerkezköy’ün Yıldızlarısınız ve Çerkezköyün Yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde ve gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2. si yapılacak olan “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” programında İlçemize tanıtılacaklardır.” dedi. 

Konuşmalarının ardından başarılı sporcuları tam altın ile ödüllendiren Kaymakam Kubilay, sporcuların ailelerine selam ve sevgilerini gönderdi ve tören sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.