Kültür Merkezi Tır parkına yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Rekreasyon alanı içinde yapılması planlanan Kültür Merkezi’nde değişikliğe gidildi. Uzun yıllardır devam eden mahkeme süreci sonunda Tır Parkının tapusu Belediyeye geçerken, Kültür Merkezi’nin de Tır Parkı üzerinde yapılacağı öğrenildi

Kültür Merkezi Tır parkına yapılıyor
08 Mayıs 2016 Pazar 16:29

 KÜLTÜR MERKEZİ BAĞIMSIZ ALANDA OLACAK

Rekreasyon alanı içinde yapılması planlanan Kültür Merkezi’nde değişikliğe gidilerek Tır Parkı alanı içinde yapılacağı öğrenildi. Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda Kültür Merkezi’nin Tır Parkına yapılması kararlaştırılırken, Pazar yeri projesinde de değişikliğe gidileceği ifade edildi.

TIR PARKI ALANI ARTIK BELEDİYEYE AİT

Yetkililerden alınan bilgilere göre, “Mahkeme kararıyla Tır Parkının tapusu Çerkezköy Belediyesine geçti ve tapular alındı. Tır parkının yeri artık belediyeye ait. Tır parkının olduğu yere Kültür Merkezi, Gümrük binasının olduğu alana da Kaymakamlık binası yapılacak. Gümrük Müdürlüğü ise Veliköy de Belediyeye ait olan alana gidecek” denildi.

PAZAR YERİ PROJESİNDE BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Pazar yeri projesinde ise bazı değişiklikler yapılacağı öğrenilirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından da Rekreasyon alanıyla alakalı olarak çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.