Kültür Merkezi’nde sona doğru

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yakında ihaleye açılacak olan Kültür Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu. Akay, çalışmaların Kasım-Aralık gibi başlayacağını belirtti

Kültür Merkezi’nde sona doğru
16 Ağustos 2015 Pazar 19:21

 PÜRÜZLER GİDERİLİP ARAZİ TAHSİS EDİLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’e yapılacak olan Kültür Merkezi’yle ilgili açıklamalar yaptı. Projelerin teslim edildiğini belirten Akay, Kültür Merkezi’nin yapılacağı arazinin tahsisinde de ufak tefek pürüzler olduğunu ve kısa zamanda çözülecek bu pürüzlerin ardından arazinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edileceğini belirtti.

ÇALIŞMALAR KASIM – ARALIK GİBİ BAŞLAYACAK

Kültür Merkezi ihalesinin yaklaşık bir ay içerisinde yapılabileceğini belirten Vahap Akay, “Yer tahsisi ve ihalenin ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlanacak. Şu an görünen o ki çalışmalar Kasım – Aralık gibi başlayacak.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.