Kültür ve Sanat Festivali düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 29-30 Ağustos tarihleri arasında Kültür ve Sanat Festivalinin ilki düzenleniyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Sünnet şöleninden toplu nikaha, konserlerden Şehitlik açılışına kadar düzenlenecek olan etkinliklere tüm Çerkezköy halkını davet etti.

Kültür ve Sanat Festivali düzenleniyor
04 Ağustos 2015 Salı 09:04

BELEDİYE ÖNÜNDEN HAREKET EDEİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi 1.Kültür ve Sanat Festivalini 29-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek. Festival hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl ilk kez Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirilecek. Festivalimiz 29-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Festival kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Güven Sokak’ta bulunan otopark üzerinde sünnet edilen 200 çocuğumuzun sünnet şöleni ve toplu nikah törenimiz olacak. Program ise saat 18.00’de Çerkezköy Belediyesi önünde başlayacak” dedi.

 

DEHA VE MODEL SAHNE ALACAK

 

20.30’a kadar sürecek etkinliklerin ardından saat 21.00’de Kipa AVM otoparkında Deha Konserinin olacağını ifade eden Başkan Akay, “İlk günün finalinde ise Leyla’nın Hikayesi, Perili Sirk ve Diğer Masallar albümleri ile özellikle gençler tarafından büyük beğeni ile dinlenen Model Grubu saat 22.30’da sahneye çıkacak” açıklamasında bulundu.

 

TÜM ÇERKEZKÖY HALKINI DAVET ETTİ

 

Festivalin ikinci günü düzenlenecek olan etkinlikler hakkında da bilgi veren Vahap Akay, “Çerkezköy Kent Konseyi’nin yan tarafında bulunan 18 Mart Şehitliğinin de saat 21.00’de protokol üyelerinin katılımı ile açılışını gerçekleştireceğiz. Havai fişek gösterileri ile gerçekleştirilecek programın ardından festivalin finalinde saat 22.00’de ünlü sanatçı Hakan Altun vatandaşlarımıza muhteşem bir konser verecek. İki gün sürecek olan Çerkezköy Belediyesi 1.Kültür ve Sanat Festivaline bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.