Kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Akay, “Kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak yakın zamanda derneklerimizle bir araya gelerek ‘Bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?’ sorusunun cevabını arayacağız.” ifadelerini kullandı

Kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz
05 Nisan 2016 Salı 16:06

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaş ve Dayanışma Derneği Başkanın Soner Öztürk, Başkan Yardımcıları Nuran Yeşil ve Beytullah Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Yancı, Temel Büyükkeskin ve Kadir Koyun katıldı.

“DERNEĞİMİZİN KAHVEHANEDEN İBARET OLMADIĞINI GÖRDÜM”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, “Dernek olarak yeni yönetimimizi oluşturduk ve ziyaretinize geldik. Ben eskiden dernekçiliğe karşıydım. Derneğimizin yönetimine girmem konusunda çok ısrarda bulunulmuştu ama girmemiştim. Sonra bizim derneğimizin sadece bir kahvehaneden ibaret olmadığını gördüm. Cenazelerimizde, düğünlerimizde, mevlitlerimizde birlikteliğin sağlandığını gözlemledim. Bu şekilde değişik kültürleri yaşadığımız bölgeye yansıtabileceğimizi anladım. İnşallah bu birlikteliğimiz hiç bozulmaz.” ifadelerini kullandı.

“DESTEKLEMEMİZ LAZIM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Başkanı Vahap Akay ise, “Çerkezköy dernekçilik açısından çok avantajlı. Eskiden, dernekçilik faaliyetleri seçim önceleri kabaran bir olguydu. Artık hemşeri derneklerimiz oturmuş vaziyette. Herkes kültürünü yaşatmak adına Çerkezköy’ün manzarasını ortaya çıkarıyor. Bizim de bunu desteklememiz lazım. Kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak yakın zamanda derneklerimizle bir araya gelerek ‘Bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?’ sorusunun cevabını arayacağız.” dedi.

“UMARIM GÜZEL PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ”

Dernekte yaklaşık olarak bin 200 üyenin bulunduğunu dile getiren Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Öztürk, “Çerkezköy’de de yaklaşık 5 bin Ordulu vatandaşımız var. ‘Nasıl bir araya geliriz?’ konusunda çalışmalara başladık. Sizinle de aynı görüşte olduğumuzu görmek bizi sevindirdi. Umarım güzel projelere imza atabiliriz.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.