KÜRT AÇILIMI PKK AÇILIMI OLDU

Diyarbakır'da 13 Mehmetçiğimizin şehit edilmesinin ardından Türkiye çapında teröre karşı ayaklanan ve tepki koyan vatandaşlar, Çerkezköy'de de Alperen Ocakları'nın öncülüğünde Belediye Meydanı'nda tepkilerini dile getirdiler

KÜRT AÇILIMI PKK AÇILIMI OLDU
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, BBP'den Milletvekili Adayı olan Salih Küpelioğlu, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir ve Alperen Ocakları Yönetim Kurulu Üyelerinin öncülük ettiği protestolu basın açıklaması tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ile başladı.
BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI
Daha sonra şehitlerimizin memleketlerine 'Başın sağolsun' denildikten sonra Alperen Ocakları adına açıklamayı Başkan Yardımcısı Ahmet Macit yaptı.
BAŞBAKANA ÇAĞRIDA BULUNDULAR
"Vatan ve millet olarak 2 gün arayla 13 Mehmetçik ve Emniyet mensubu bir komiserimizi hain teröre şehit vermiş bulunuyoruz. Bu nedenle vatan ve millet olarak başımız sağolsun" diye sözlerine başlayan Ahmet Macit,  Devletin Başbakanı ve Davos Fatihi Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:
SERT İFADELER KULLANDILAR
"Sevdanız olan Kürt Açılımı tam manası ile bir PKK açılımı olmuştur. Artık birkaç kendini bilmez devleti, vatanı ve bayrağı tehdit eder olmuştur ve bu kansızlar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milletvekili olarak sürekli yanınızdalar."
Açıklamasının son bölümünde Başbakanı Davos değil Meclisi'in fatihi olmaya çağıran Macit açıklamasını şöyle tamamladı:
DAVOS'UN DEĞİL MECLİS'İN FATİHİ OLUN
"Türk Gençliği olarak sizden istediğimiz artık ya bu kanı durdurun ya da Meclis'teki PKK yandaşı vekillerin boynuna iplerini takın. Tabii insan hakları mahkemesi var değil mi? Askerimiz, polisimiz şehit olunca yok ama bir tane PKK'lı zarar görünce insan hakları oluyor. Ama olsun artık Davos fatihi değil Meclis'in fatihi olun ve bu soysuz, vatansız, Allah tanımayan şerefsizlerin bir hal çaresine bakın.
Benim askerim sayesinde, polisim sayesinde güvenliğiniz sağlanacak, vatan bölünmesin diye, bayrak inmesin diye mücadele veren binlerce askerimiz şehit edilecek ve siz çıkıp sırf şov olsun diye 'Operasyon başladı, hesap sorulacak' diye açıklamalar yapacaksınız.
TÜRK GENÇLİĞİ İCRAAT BEKLİYOR
Artık Türk Milleti açıklama değil icraat bekliyor ve büyük Türk Milleti olarak diyoruz ki 'Ya bu kanı durdurun ya millet durduracak.'"
BÜYÜK EYLEM CUMA GÜNÜ
Basın açıklaması sırasında sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan atan vatandaşlara hitap eden Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, yaptıklarının basın açıklaması olduğunu belirterek, teröre karşı asıl büyük tepkilerini Cuma günü Cuma Namazı sonrası Belediye Meydanı'nda ortaya koyacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.