Kuzenlerin büyük başarısı

Çerkezköy’de öğrenim hayatlarına devam eden kuzenler, Orbay Eren ile Evrim Şeyma Eren girdikleri sınav ve yarışmalarda birincilik alarak, hem ailelerinin hemde Çerkezköy’ün gururu oldular.

Kuzenlerin büyük başarısı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Kasım 2019 Çarşamba 12:36


Kardeş çocukları olan, Kızılpınar İlkokulu öğrencisi Orbay Eren ile Evrim Şeyma Eren büyük bir başarıya imza attılar.
Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3.sınıf öğrencisi olan Evrim Şeyma Eren Gastronomi Derneği ile DEGAD (Denizli Genç Aşcılar Derneği) tarafından düzenlenen Uluslararası yemek yarışmasında, restaurant balık tabağı dalında birincilik alarak ailesi ve Çerkezköylülere büyük sevinç yaşattı.
Ailenin diğer bireyi Kızılpınar İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Orbay Eren’de  düzenlenen ve 3.sınıflar arasında düzenlenen 67463 öğrencinin katıldığı sınavda birinci olarak Eren ailesinin ve Çerkezköy’ün gururu oldular.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.