Larva mücadelesi Büyükşehirden, Uçkun Çerkezköy’den

Çerkezköy Belediyesi Mart ayının başında başladığı ilaçlama işlemine aralıksız devam ederken, Larva mücadelesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Uçkun sinek mücadelesi de Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor

Larva mücadelesi Büyükşehirden, Uçkun Çerkezköy’den
28 Temmuz 2015 Salı 16:52

 DÜZENLİ OLARAK ÇALIŞMA İÇİNDELER

Mart ayında başlanan ilaçlama işlemi Çerkezköy Belediyesi Ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor. İlaçlamalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Mart ayından bu yana yaptığımız ilaçlama işleminde bizler Uçkun sinek mücadelesi veriyoruz. Larva ile mücadelede de Büyükşehir ekipleri gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Havaların sıcak olmasından dolayı bizler periyodik olarak ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir ekipleri de düzenli olarak çalışma içindeler” denildi.

BİZLER UÇKUN SİNEK MÜCADELESİ VERİYORUZ

Kızılpınar ve Veliköy mahallerinde de ilaçlama işlemlerinin aralıksız devam ettiğini ifade eden yetkililer, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri Larva ile mücadele de dere yatakları, su birikintileri, su basmış bodrum katlar, çamur bataklıklarda ilaçlama işlemini gerçekleştirirken, Çerkezköy Belediyesi olarak bizlerde Uçkun ilaçlamasını da sivrisinek ve kara sineklere karşı yapıyoruz. İlaçlamalarımız gündüz, öğlen ve akşam saatlerinde yapılıyor. Havalar iyi gittiği taktirde de ilaçlama işlemimizi devam ettiririz” ifadeleri kullanıldı.

15 EKİM TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

İlaçlanacak yerlerin Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından belirlendiğini ifade eden yetkililer, “belirlediğimiz alanlarını tespit ettikten sonra büyükşehir ekipleri periyodik olarak ilaçlıyor. Uçkun sinek mücadelesi kapsamında da ihale usulü bu işi yapan firmaya teslim ettik. 15 Mayıs tarihinde başladılar ve 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine de tespit ettiğimiz alanlarda bit ve pire mücadelesi de bizlere ait ekipler tarafından yapılıyor” açıklamasında bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.