MALATYALILARDA GÖREV DEĞİŞİMİ DENİZ BIRAKTI KELEŞ YENİ BAŞKAN

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu Pazar günü yapılırken, 2 yıldır Dernek Başkanlığı görevini yürüten Esat Deniz’in Aday olmadığı kongrede seçimlere tek liste ile gidildi ve Bayram Keleş Derneğin yeni başkanı oldu

MALATYALILARDA GÖREV DEĞİŞİMİ DENİZ BIRAKTI KELEŞ YENİ BAŞKAN
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ocak 2020 Pazartesi 13:46

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’nde yapılan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Nevzat Deniz, Katip Üyeliklere Özkan Doğanay ve Ziya Özdemir seçilirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz, Derneğin faaliyetlerini anlattı.
Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 2 yıl süresince hemşerilerine hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını, Derneğin önemli miktarda borcunu hemşerilerinin destekleri ile ödediklerini, Ramazan ayında yardımlar yaptıklarını, kötü günü olan hemşerilerinin yanlarında olduklarını belirterek, “Acı günde, tatlı günde hemşerilerimizin yanında yer almaya gayret gösterdik. Derneğimizi en iyi şekilde Çerkezköy kamuoyunda temsil etmeye gayret ettik. Ayrıca Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye’sinin düzenlediği Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda Derneğimiz tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuştur. Şampiyon olan futbolcularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
Yönetim Kurulu’nda birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür eden ve yeni seçilecek olan Dernek Yönetimine başarılar dileyen Esat Deniz’in konuşmasının ardından Derneğin Gelir Gider Raporu ve Denetim Kurulu Raporları okunarak, Genel Kurul’da oy birliği ile ibra edildi.
Daha sonra seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidilirken, yapılan açık oylama sonucunda Bayram Keleş Başkanlığında ve Nevzat Deniz, Yasin Levent, Mehmet Doğanay, Tamer Sevinç ve Halife Keleş’ten oluşan Yönetim Kurulu Aday listesi oy birliği ile seçildi. Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Hacı Mehmet Doğanay, Ali Keskin, Selçuk Özkaya, Mehmet Yıldırım, Ahmet Berçin, Yemliha Geçer, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Ali Keskin, Yahya Keleş, Yedek Üyeliklere Mustafa Keleş, Hacı Doğanay, Denetim Kurulu Asil Üyeliklere İlyas Bulut, Lokman Doğanay, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklere Ahmet Keskin, İsmail Doğanay seçilirken, diğer organlara şu isimler seçildi:
Gençlik Kolları: Salih Özkaya, Resul Deniz, Oktay Yıldırım, Zülfikar Keskin, Uğur Berçin, Mehmet Yılmaz, Mehmet Bulut, Mustafa Keleş, Yusuf Doğanay, Gökhan Doğanay, Mehmet Ali Kurnaz
Sosyal İşler: Özkan Doğanay, Yakup Deniz, Emir Gürbüz, Mustafa Keleş, Özkan Doğanay, Ziya Özdemir, Yusuf Berçin, Mehmet Berçin, Ahmet Yazar, İbrahim Kılınç.
Ar-Ge (Araştırma Ve Planlama): Hikmet Doğanay, Aziz Doğan, Seyfettin Doğanay, Mehmet Bulut
Yüksek Divan Kurulu: Mehmet Sevinç, Yılmaz Bulut, Mehmet Keleş, Esat Deniz
 
 
Seçimlerin tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, Derneğin kurulmasından bugüne gelmesinde emeği olan, katkısı olan herkese teşekkür ederek, “Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımız ve siz kıymetli üyelerimizle birlikte Derneğimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Esat Başkan ve Yönetim Kuruluna emekleri için teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Futbol Takımına kupa ve madalyaları Dernek eski Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek yeni Başkanı Bayram Keleş tarafından takdim edildi.
Madalya ve kupa töreninin ardından Dernek Genel Kurulu sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.