MANDALI 8 YIL CEZAYA ÇARPTIRILDI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davası sonuçlandı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı 'İhaleye fesat karıştırmak' ve 'Evrakta sahtecelik' suçlarından 8 yıl 3 ay ceza aldı

MANDALI 8 YIL CEZAYA ÇARPTIRILDI
13 Haziran 2012 Çarşamba 16:11

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davası sonuçlandı. İhaleye fesat karıştırmak ve evrakta sahtecelikten yargılanan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ahmet Candan, Hilmi Gökçe, Abdullah Çakmak ve Recep Küçük 8 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılırken, cezanın 5 yıl 2 ay 15 gününün ihaleye fesat karıştırmaktan, 3 yıl 1 ayının ise evrakta sahtecilikten verildiği öğrenildi.
8 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılan sanıkların Yargıtay'a itiraz edecekleri öğrenilirken, Yargıtay'ın verilen cezaları onaması durumunda Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın Belediye Başkanlığı düşecek ve cezasını çekmek üzere Cezaevi'ne girecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet kaya - 12 yıl önce
27.06.2012 tarihinde irfan mandalı ile olan mahkememe bütün cesur yürekli tarafsız yerel ve ulusal basını çerkezköy adliyesine davet ediyorum .