Mandalı İmar işlerinin faaliyetlerini açıkladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Ağustos ayı çalışmalarını değerlendirdi. Mandalı yaptığı açıklamada, “88 adet yapı kullanma izin belgesi düzenlendi, onaylandı ve SGK ya gönderildi. 35 adet binanın ilişiksizlik belgeleri için SGK yazıları yazıldı ve inşaatı biten 78 adet yapının harç tahsili yapılması için Vergi Dairesine yazıları yazıldı” dedi.

Mandalı İmar işlerinin faaliyetlerini açıkladı
10 Eylül 2014 Çarşamba 07:30

10 ADET ŞANTİYE ŞEFİ İSTİFASI İÇİN KONTROLE ÇIKILDI
Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Ağustos ayı çalışmaları açıklandı. Konu hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ağustos ayı içinde 34 adet inşaatın yerinde kontrolleri ve hak ediş evrak kontrolleri yapıldı ve mal müdürlüğüne ödeme yazıları yazıldı. 2 adet inşaat için yenileme ruhsatı düzenlendi. 22 adet imar durumu belgesi hazırlanırken, 32 adet imar durumu hakkında resmi yazlar yazıldı. 10 adet Şantiye şefi istifası için kontrole çıkılırken, 9 adet şikâyet yazısı cevap gereği yapılmıştır” diye konuştu.

SGK’YA YAZILAR GÖNDERİLDİ
Mandalı konuşmasının devamında ise, “4 adet encümen kararı alınırken, 20 adet inşaat ruhsatı verildi. 88 adet yapı kullanma izin belgesi düzenlendi, onaylandı ve SGK ya gönderildi. 35 adet binanın ilişiksizlik belgeleri için SGK yazıları yazıldı. İnşaatı biten 78 adet yapının harç tahsili yapılması için Vergi Dairesine yazıları yazıldı” açıklamasında bulundu.

2015 YILI BÜTÇESİ HAZIRLANIP MALİ HİZMETLERE SUNULDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “6 adet binanın asansör tescil belgeleri düzenlendi. 2015 yılı bütçesi hazırlanıp mali hizmetler müdürlüğüne sunuldu” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami - 10 yıl önce
sayın mandalı yasak olmasına rağmen maalesef reklam afişleri neredeyse her yerde asılmaktadır. bu konuda zabıtalarınızı uyarmanızı rica ediyoruz çevre kirliliği yaratan bu durum modern bir ilçe yolunda olan kapaklıya hiç yakışmıyor.