MASA TENİSİ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Marmara Bölge Takım Yarışmalarında ilk 4’e kalarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

MASA TENİSİ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Aralık 2019 Perşembe 22:22


7-8 Aralık tarihlerinde Bolu’da yapılan Marmara Bölge Takım Yarışmalarında ilk 4’e kalan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, elde ettiği bu başarı ile Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Turnuvaya toplam 21 takımın katıldığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Sevinç, “Turnuvada takımımız yıldız yaş kategorisinde olmasına rağmen genç kategorisinde mücadele ederek güçlü rakiplerini yenip ilk 4’e girmeyi başardı. Sporcularımız kentimizi Aydın’ın Didim ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler” dedi.
AKAY TEBRİK ETTİ
   Elde ettikleri başarılardan dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, elde ettikleri bu başarı ile bir kez daha bizleri gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.