Mesleki ve Teknik Eğitim toplantısı gerçekleşti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy'de Mesleki ve Teknik Eğitim Öğretim veren kurum amileri ile birlikte Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mesleki ve Teknik Eğitim toplantısı gerçekleştirdi

Mesleki ve Teknik Eğitim toplantısı gerçekleşti
16 Aralık 2014 Salı 18:25

 Gerçekleşen toplantıya Kaymakam Metin Kubilay'ın yanı sıra, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ve ilgili kurum amirleri katıldı

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ DESTEKLİYORUZ

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Mesleki ve Teknik Eğitime büyük önem verdiğini belirtirken "Büyük bir sanayi kenti olan bölgemizin ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için Mesleki ve Teknik Eğitim veren okullarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Meslek Liselerimiz, Çok Programlı Liselerimiz ve Halk Eğitim Merkezimiz Mesleki Eğitim veren önemli kurumlarımız. Mesleki ve Teknik Eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞARININ ARTIRILMASI EYLEM PLANLARINI İSTEDİ

Toplantıda kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesi için Meslek Komitesi Başkanları ile iletişimin artırılması, fabrika sahipleri, fabrika genel müdürleri ve fabrikaların insan kaynakları müdürleri ile toplantı yapılmasını isteyen Kaymakam Kubilay, Halk Eğitim Merkezinin Çerkezköy Meslek Yüksek Okulunun eski binasına geçişi için çalışmaların tamamlanması talimatı verdi. Trakya Kalkınma Ajansı ve AB fonlarından daha fazla yararlanmak için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Kaymakam Kubilay okul karneleri ve başarının artırılması eylem planlarının da hazırlanmasını istedi.

GÜVENLİ GIDA TÜKETİMİ KONUSUNDA HASSASİYET İSTEDİ

Okulların fiziki mekânlarının, okul bahçelerinin daha iyi hale getirilmesi için Belediye, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Orman İşletme Şefliği ile iletişime geçilmesi gerektiğini belirten Kubilay "Güvenli Gıda Tüketimi ile alakalı olarak kurumlarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor" dedi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantının sonra ermesinin ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, Metal sınıfında öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Öğrencilere başarılı çalışmalar dileyerek ailelerine sevgi ve saygılarını ileten Kubilay daha sonra kurumdan ayrıldı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.