Metruk binalar yıkılıyor

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Ekipleri ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları ile Çerkezköy'de bulunan metruk binaların yıkımına başlandı

Metruk binalar yıkılıyor
24 Mart 2015 Salı 19:49

 Terk edilmiş boş durumda bulunan ve çevrede görüntü kirliliği yaratan binalar, sahiplerinden izin alınarak Zabıta ve İmar Şehircilik ekipleri tarafından yıkılıyor.

YIKIM İŞLEMLERİNE BAŞLANDI

Terk edilmiş binaların kötü alışkanlıkların uygulandığı meskenler haline gelmesi üzerine vatandaşlardan gelen şikayet dilekçeleriyle birlikte Çerkezköy Belediyesi Zabıta ekipleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile birlikte yıkım işlemlerine başladı.

4 TANESİ YIKILDI

Yetkililerden alınan bilgilere göre Çerkezköy'de terk edilmiş, yıkılmak üzere olan ve kötü alışkanlıkların uygulandığı meskenler haline gelen 2014 yılında tespiti gerçekleştirilen 13 metruk binanın yıkım işlemlerine başlandı. İstasyon Mahallesi, Bağlık Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan metruk binalardan şuana kadar 4 adet yıkım gerçekleştirildiğini belirten yetkililer hazırda 4 binanın daha yıkım işleminin beklediğini bildirdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.