Mevlana Ortaokulu’ndan büyük sportif başarı

Tekirdağ Ortaokullar Arası Güreş Müsabakaları’na Mevlana Ortaokulu damga vurdu. 17 kişiden oluşan okul takımında her öğrenci dereceye girerken, takım olarak da 2 İl Birinciliği ve 1 İl Üçüncülüğü elde edildi

Mevlana Ortaokulu’ndan büyük sportif başarı
18 Şubat 2016 Perşembe 18:56

17 SPORCUNUN HEPSİ DERECEYE GİRDİ

Tekirdağ’da düzenlenen Ortaokullar Arası Güreş Müsabakaları’na Okul Müdürü Serdar İş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nevzat Doğan nezaretinde katılan Yusuf İslam Tekin, Efe Ünal Akyüz, Yener Aydemir, Mustafa Alkan, Furkan Zengin, Rojhat Karataş, Ali Şahin Öner, Nurettin Sarı, Mertcan Duman, Abdülkadir Erden, Yunus Emre Sağır, Mücahit Südüpak, Emircan Alkan, Tarık Ovaz, Metehan Duman, Seyit Osman Yılmaz ve Ahmet Adıgüzel isimli güreşçiler, bireyselde toplamda 7 İl Birinciliği, 5 İl İkinciliği ve 5 İl Üçüncülüğü; takım olarak da 2 İl Birinciliği ve 1 de İl Üçüncülüğü elde etti.

KÜÇÜKLER SERBEST STİLDE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

Küçükler Serbest Stil; 25 kilogramda Mücahit Südüpak İl İkincisi, Mertcan Duman İl Üçüncüsü; 32 kilogramda Nurettin Sarı İl Birincisi; 35 kilogramda Yunus Emre Sağır İl Üçüncüsü; 38 kilogramda Emircan Aydoğan İl Birincisi, Furkan Zengin İl İkincisi; 47 kilogramda Yener Aydemir İl Üçüncüsü olurken Küçükler Serbest Stil’de takım olarak Tekirdağ İl Üçüncüsü olundu.

KÜÇÜKLER GREKOROMEN DALINDA İL BİRİNCİLİĞİ GELDİ

Küçükler Grekoromen Stil; 35 kilogramda Mustafa Alkan İl İkincisi; 38 kilogramda Yusuf İslam Tekin İl Birincisi; 41 kilogramda Abdülkadir Erden İl Birincisi; 44 kilogramda Rojhat Karataş İl Birincisi; 55 kilogramda Efe Ünal Akyüz İl İkincisi olurken Küçükler Grekoromen dalında takım olarak Tekirdağ İl Birincisi olundu.

YILDIZLAR GREKOROMEN DALINDA DA ZİRVEDELER

Yıldızlar Grekoromen Stil; 29 kilogramda Metehan Duman İl Birincisi, Ali Şahin Öner İl İkincisi; 35 kilogramda Tarık Ovaz İl Birincisi; 47 kilogramda Ahmet Adıgüzel İl Üçüncüsü; Seyit Osman Yılmaz İl Üçüncüsü olurken Yıldızlar Grekoromen dalında takım olarak Tekirdağ İl Birincisi olundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.