Mezarlıklar temizleniyor

Çerkezköy Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı ve vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve güzel bir ortamda gerçekleştirmesi amacıyla mezarlıklar içerisindeki otların temizlenmesi ve düzenlemesi için çalışma başlattı

Mezarlıklar temizleniyor
02 Temmuz 2015 Perşembe 17:14

 BAKIM ONARIM VE TEMİZLİK YAPILACAK

Vatandaşların Çerkezköy merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan kabristanlarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy Belediyesi temizlik ve bakım onarım çalışmaları başlattı. Başlatılan çalışmalarda, öncelikli olarak mezarlıklardaki yabani otların tırpanlarla temizlenerek vatandaşların daha güvenli temiz ve huzurlu bir şekilde mezar ziyaretlerini yapmalarının sağlanması amaçlandı.

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız kabristanlıklarda otlar sebebiyle ziyaretlerini huzurlu bir şekilde gerçekleştiremiyordu. Bu sebeple Belediyemiz bu konuda Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’da bulunan mezarlıklarımızda çalışmalara başlamıştır. İlçemizde bulunan bütün mezarlıklardaki otlar kesilip temizlenecek, aynı zamanda mezarlık giriş kapıları onarılacak, mezarlık içerisinde vatandaşlarımızın rahatça ziyaretlerini sürdürebilmesi için yaya yolu yapılacak" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.