MEZARLIKLARDA DÜZENLEME

Çerkezköy Belediyesi, Veliköy ve Kızılpınar mahallelerindeki mezarlıkları elden geçirmek için düğmeye bastı. Her iki mahallede bulunan eski ve yeni iki mezarlıkta, yeni giriş kapıları ve bahçe duvarları yapacak olan Belediye, ayrıca yeşil alanlarda da temizlik çalışması başlattı. Mezarlıklarda abdesthane ve bekçi kulübeleri de yapılacak...

MEZARLIKLARDA DÜZENLEME
07 Temmuz 2014 Pazartesi 07:33

Çerkezköy Belediyesi, Büyükşehir'e geçen mezarlıklarla ilgili henüz tam manasıyla devir-teslim işlemleri yapılmadığı için çalışmalarını sürdürmeyi kesmedi. Belediye Başkanı Vahap Akay'ın talimatıyla Kızılpınar ve Veliköy'de bulunan ikişer mezarlıkta tadilat ve onarım çalışmaları başlatıldı.
RAMAZAN ÖNCESİ MEZARLIKLAR YENİLENECEK
Başkan Vahap Akay'ın talimatıyla Veliköy ve Kızılpınar'da bulunan eski ve yeni mezarlıklarda tadilat ve onarım çalışmaları yapacaklarını belirten eski Mezarlıklar Müdürü olan Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü Kenan Taşkın, "Ramazan Bayramı öncesinde Veliköy ve Kızılpınar mahallelerimizde bulunan mezarlıkların tadilat onarım ve bakım işlemleri tamamlanacak."dedi.
MEZARLIKLARDA YENİ KAPILAR YAPILACAK
Hem Kızılpınar ve hem de Veliköy'deki mezarlıklarda yeni kapıların yapılacağını bildiren Kenan Taşkın, "Veliköy'deki eski ve yeni mezarlıklarda kapılar takılacak. İki mezarlığa da ana kapı takılacak. Kızılpınar'da yeni mezarlıkta kapı yapılmayacak. Eski mezarlıkta bir ana kapı olmak üzere 6 kapı yapılacak."dedi.
BAKIM VE TEMİZLİKLER YAPILIYOR
Her iki mahallede bulunan 4 mezarlıkta bakım ve temizlik çalışmaları yapıldığını da hatırlatan Müdür Taşkın, "Şu anda Çerkezköy Belediyemizin ekipleri tarafından mezarlıklar içerisinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Ağaçlar budandı. Temizliğin yanı sıra ilaçlamada yapıyoruz."diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.