MHP'de çatlak olmaz

MHP İlçe Başkanı Ali Tefon, CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimi için belirlediği çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu ile ilgili Çerkezköy Gazetesi'ne açıklama yaptı. "MHP'de çatlak olmaz" diyen Tefon, "Cumhurbaşkanı, Türkleri dünyada tanıtacak onların haklarını koruyacak biri olmalı. Bilgi ve tecrübesi ile çatı adayının bunu yapacağına inanıyorum" dedi

MHP'de çatlak olmaz
30 Haziran 2014 Pazartesi 08:28

Çerkezköy'de CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Başkanı Saim Özkan'ın ardından MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Ali Tefon'dan da çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu'na tam destek geldi. Her iki partinin Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 'Çatı aday' olarak ortaklaşa teklif ettikleri Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu'na tam destek veren MHP İlçe Başkanı Ali Tefon, "MHP'de çatlak olmaz" dedi. Tefon İhsanoğlu'nun da Türkiye için beklenen Cumhurbaşkanı gibi olacağını "Cumhurbaşkanı, Türkleri dünyada tanıtacak onların haklarını koruyacak biri olmalı. Bilgi ve tecrübesi ile çatı adayının bunu yapacağına inanıyorum" sözleri ile savundu.
PARTİMİZİN ADAYINI DESTEKLEYECEĞİZ
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu ile ilgili önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı değerlendirme ve çalışmalar yapacaklarını belirterek Çerkezköy Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. MHP olarak partilerinin gösterdiği adayı Çerkezköy'de destekleyeceklerini vurgulayan Tefon, "Önümüzdeki günlerde İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda yapacağımız çalışmalar olacak. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız. Ancak kısa bir açıklama yapmak gerekirse Genel Merkezimiz çatı adayını belirlemiştir. Biz MHP olarak Çerkezköy'de bu adayı destekleyeceğiz. MHP'de çatlak ses olmaz. Şu an için en güçlü aday çatı adayıdır" diye konuştu.
ADAYIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Çatı adayının MHP'nin de adayı olduğunu söyleyen Tefon, "Adayımızın tanıtımı açısından gerek ocak başkanları olsun gerekse parti yönetimi olsun 1 Temmuz'dan itibaren yol haritasını belirleyerek çalışmalara başlayacağız. Sandık görevlisi arkadaşlarımızın tespitine başlamış bulunuyoruz. Zaten kısa bir süre önce yerel seçim geçirdik. Burada görev alan sandık görevlilerimiz yeniden görevlendirilecektir. Seçim komisyonu oluşturacağız ve böylece seçim sürecinde aktif bir şekilde çatı adayının kazanması için çalışacağız" dedi.
AKP'NİN ÇÖKÜŞÜ BAŞLAMIŞTIR
Son seçimlerde Çerkezköy'de Ak Parti'nin kaybetmesinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de yansıyacağını belirten Tefon, "Çerkezköy'de AKP'nin çöküşü başlamıştır. ANAP gibi tabanı olmayan bir parti. Cumhurbaşkanlığı seçimi bu çöküşü hızlandıracaktır. Vatana, millete hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.
Tefon sözlerini Ekmelettin İhsanoğlu hakkındaki görüşlerini belirterek tamamladı. Tefon, "Cumhurbaşkanı Türklerin dünyada tanıtımını yapacak. Onların haklarını koruyacak biri olmalı. Bilgi ve tecrübesi ile çatı adayının bunu yapacağına inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alperen - 10 yıl önce
sizin ülkücülüğünüzde milliyetçiliğinizde bu kadar işte. sizler güdülmeye mahkumsunuz. hiç olmazsa chp bile ses çıkarttı ekmeleddinoğlu na hani siz ülkücüydünüz?