‘MHP’nin gidemeyeceği kara parçası bulunmuyor’

21 Aralık tarihinde yapılacak olan MHP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesinde İlçe Başkanı Koray Önsel düzenlediği basın toplantısı ile açıklamalarda bulundu. Toplantıda yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ‘piyon’ olarak değerlendiren Önsel, “Son günlerde piyon başbakan Ahmet Davutoğlu’nun söylemleri ortadadır. Kendisi sadece Tayyip Erdoğan’ın ceketini giymekle kalmadı aynı zamanda söylemlerini de devam ettirmektedir. Genel başkanımız Cuma günü Türkiye’nin 81 vilayetinden biri olan ve bu coğrafyanın içerisinde Edirne’den Ankara’dan farklı olmayan bir ilimiz olan Tunceli ilimizi ziyaret etti. MHP Türkiye sınırları içinde gidemeyeceği hiçbir toprak parçası hatta dünya üzerinde gidemeyeceği hiçbir kara parçası bulunmamaktadır” dedi

‘MHP’nin gidemeyeceği kara parçası bulunmuyor’
02 Aralık 2014 Salı 07:58

İLÇE KONGRESİ 21 ARALIK TARİHİNDE YAPILACAK

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, düzenlediği basın toplantısı ile 21 Aralık tarihinde yapılacak olan kongreden bahsetti. Pazar günü İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya Koray Önsel’in yanı sıra İlçe Yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Önsel yaptığı konuşmada, “Elite Düğün salonunda 21 Aralık günü saat 11.00’da yapacağımız kongre de yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ilçe kongremiz saat 13.00’da yapılacak. Genel merkezimizin talimatı doğrultusunda bu tarih bize verildi. Tekirdağ da ki 11 ilçenin kongreleri 6 Aralıktan itibaren başlıyor ve son olarak Çerkezköy ile Kapaklı kongreleri de 21 Aralık tarihinde neticelenecek. Hemen akabinde de Ocak ayı içinde il kongremiz yapılacak” diye konuştu.

MHP OLARAK GİDEMEYECEĞİMİZ KARA PARÇASI YOKTUR

Taze ve güçlü kadrolarla 2015 Haziran ayındaki genel seçimlere MHP olarak gireceklerinin altını çizen Koray Önsel, “Bizim genel başkanımızın sürekli telkinleriyle yapılacak olan genel seçimlerden de tek başına iktidar hedefimiz var. Şu anda Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılar ve neticeler ortadadır. Özellikle son günlerde piyon başbakan Ahmet Davutoğlu’nun söylemleri de ortadadır. Kendisi sadece Tayyip Erdoğan’ın ceketini giymekle kalmadı aynı zamanda söylemlerini de devam ettirmektedir. Genel başkanımız Cuma günü Türkiye’nin 81 vilayetinden biri olan ve bu coğrafyanın içerisinde Edirne’den Ankara’dan farklı olmayan bir ilimiz olan Tunceli ilimizi ziyaret etti. Yalnız hala Başbakan Davutoğlu aynı söylemlerini devam ettirmektedir. MHP’nin Türkiye sınırları içinde gidemeyeceği hiçbir toprak parçası hatta dünya üzerinde gidemeyeceği hiçbir kara parçası bulunmamaktadır” dedi.

HEDEFİMİZ VATANIN BİRLİĞİNİ VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAKTIR

Önsel konuşmasının devamında ise, “Allaha şükür ülkücü milliyetin neferleri ne zaman nereye gideceğini, hangi zamanda nerede olacağının tayinini verecek niteliktedir. Bizim de bu zamana kadar almış olduğumuz terbiyeye istinaden partimiz bize ne görev biçtiyse onu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu kongrelerimiz ve büyük kurultayımız hayırlara vesile olur. Biz her zaman dostluk ve kardeşlikten yanayız. Aramızda fitne fesat konularına yer vermemeye çalışıyoruz. Bunun için saflarımızı sık tutuyoruz. Bugüne kadar görev yapmış yönetim kurulu arkadaşlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizle hepimiz birer neferiz. Bizim için ilçe başkanı ilçe yönetim kurulu üyesi ve ocak görevlisi hiçbir farkımız yok. Hepimizin hedefi bu vatanın birliği ve bütünlüğü için mücadele etmektir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Genel başkanımız söylediği gibi önce ülkem ve milletim, sonra da partim düsturuyla bizde yolumuza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

400 DELEGE İLE KONGREYE GİDİLECEK

400 delege ile kongreye gideceklerinin ifade eden Önsel, “400 delege arasında 55 adet il delegesi ile 38 adet yönetim kurulu üyeleri olacak ve parti üyesi olan herkes ilçe başkanlığı için aday olabilir. Kapımız herkese açık bugüne kadar kimseyi geri çevirmedik ve gelenleri elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde hoşgörü içinde hemşerilerimizi de kucaklaşmaya çalıştık. Bundan sonra da bunun devamı da olacaktır. Bu seçimlerde kaybeden olmayacak, biz yada başkası kim gelirse gelsin MHP de bu koltuğa oturduğu zaman rahmetli başbuğumuz ve Bahçeli’nin burada temsil etme sıfatı kazanacaktır. Kim olursa olsun teşkilat için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlı sonuçlar doğacaktır” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alı Yılmaz - 9 yıl önce
koray önsel cok başarılı gıbı çıkmış bırde açıklama yapıyor koray ondelın nasıl adam oldugunu kendı mhp camıasının ıcındekılere sorun faydasız adam yaramaz