Milli Eğitimin talebi var

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının onarım işlemleri zora girdi

Milli Eğitimin talebi var
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:10

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisli olan spor alanı, Müdürlük’ten gelmek bilmeyen izin yazısı yüzünden askıya alındı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan alınan bilgilere göre ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kendilerine yeni bir eğitim alanı tahsis edilmesini ya da Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının imar planının değiştirilerek eğitim alanı haline getirilmesini istedi.
 
3 AYDIR CEVAP GELMİYOR
 
Çerkezköy Belediyesi’nin Kızılpınar Mahallesi 424 ada 1 parselde bulunan futbol sahasında gerçekleştirmek istediği onarım çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü engeline takıldı. Yaklaşık 3 ay önce Çerkezköy Belediyesi’nin Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisli futbol sahasının düzenlenmesine yönelik istediği izne hala cevap verilmiş değil. 
 
İZİN VERMEYİP İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ İSTİYORLAR
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan alınan bilgilere göre ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sahada düzenleme çalışmalarına izin vermediği gibi, Çerkezköy Belediyesi’nden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni bir eğitim alanı tahsis etmesini ya da Kızılpınar’da bulunan futbol sahasının imar planında değişiklik yapılarak oranın eğitim alanına çevrilmesini istiyor.
 
“OLUMLU BİR CEVAP ALABİLMİŞ DEĞİLİZ”
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar’da bulunan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisli olan futbol sahasını düzenleyip futbol takımlarımız için kullanılabilir bir hale getirmek maksadıyla yaklaşık 3 ay önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden dilekçeyle izin istedik. Dilekçeyi vereli 3 ay olmasına rağmen Müdürlükten hala olumlu bir cevap alabilmiş değiliz.” dedi.
 
BELEDİYE’YE DİLEKÇE YAZDILAR
 
Müdürlükten olumlu bir cevabın gelmediğini, aksine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bazı istekleri olduğunu dile getiren Başkan Akay, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz, Kızılpınar’da bulunan futbol sahasında düzenleme yapmamıza karşılık olarak bizden kendilerine yeni bir eğitim alanı tahsis etmemizi istedi. Elimizde eğitim alanı olmadığını ilettik. Bu sefer de Kızılpınar’da bulunan sahasının imar planını eğitim alanı olarak değiştirmemize yönelik bir dilekçe yazdılar.” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.