Milli irade 94 yaşında

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de bugün yapılacak törenler ile kutlanacak. Çerkezköy’deki kutlamalar saat 10.00’da Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ile başlayacak

Milli irade 94 yaşında
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:32

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de bugün yapılacak törenler ile kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bugün yapılacak olan kutlamalar saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal’ın ilköğretim öğrencileri ile birlikte çelenk koyması ve saygı duruşunda bulunması ile başlayacak.
Çelenk töreninin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okunacak ve şanlı bayrağımız göndere çekilecek. Bayrağın göndere çekilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak. Daha sonra iki öğrenci günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuduktan sonra bir öğrenci de günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak.
ÖDÜL TÖRENİ
YAPILACAK
Ardından İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ‘TBMM ve 23 Nisan’ konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol, Yıldız Kızlar Voleybol turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.
GÖSTERİLER YAPILACAK
Ödül töreninin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öğrencilerin gösterileri, halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile sona erecek. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile tüm okullar kendi bünyelerinde Çocuk Şenlikleri düzenleyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.