Mimar Sinan sakinlerine alternatif yol

İstasyon Mahallesi Mimar Sinan bölgesinde oturan vatandaşlar için İstasyon Mezarlığı’nın yanından alternatif yol yapılıyor

Mimar Sinan sakinlerine alternatif yol
23 Haziran 2016 Perşembe 16:16

TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK
 
Mimar Sinan’da bulunan Mehmetçik Sokak’tan başlayan yeni yol güzergahının Şentürk Sokak istikametinden İstasyon Mezarlığı arkasına paralel devam edip, Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü önündeki kavşağa bağlanacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni açtığımız yol güzergahı hem bu bölgedeki vatandaşlarımıza alternatif bir yol olacak, hem de İstasyon Mezarlığı’ndaki trafik yükünü azaltacak” dedi.
 
600 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK
 
Yeni açılan yol alternatif yol güzergahının 600 metre uzunluğunda ve ortalama 15 metre genişliğinde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “İstasyon Mezarlığı’nın arka tarafından açtığımız alternatif yol hizmete girdiği zaman Mimar Sinan bölgesinde oturan vatandaşlarımızın araçları ile Çorlu ve Çerkezköy’e gitmek için Cengiz Topel Caddesi’ne çıkmalarına gerek kalmayacak. Mezarlık arkasından Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü önünden kavşağa çıkacaklar ve Çorlu’ya gidecekler Çorlu istikametine, Çerkezköy merkeze gelecekler ise Viyadüğün altından devam edip, Lemar’ın yanından Atatürk Viyadüğü’ne çıkacaklar” diye konuştu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.