Mobil İkram Araçı Artık Her Yerde

Kapaklı Belediye meydanında vatandaşlara hizmet vermeye başlayan mobil ikram aracı her hafta farklı bir bölgede hizmet verecek.

Mobil İkram Araçı Artık Her Yerde
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Ocak 2020 Çarşamba 13:14


Kapaklı Belediyesi gönül belediyeciliği hizmet anlayışıyla mobil ikram aracında ücretsiz çay , kahve ve sıcak çorba dağıtımına  her sabah 07:00- 08:30 arasında ilçe genelinde devam ediyor.
"HER ZAMAN HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK"
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Görevlendirdiğimiz personellerimiz ile artık  Mobil ikram aracımız her gün okul önlerinde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, öğrencilerimize, işçi kardeşlerimize ,  esnafımıza ve dileyen tüm hemşerilerimize ücretsiz olarak ikramda bulunacak.Biz gönül belediyeciliği ile bu hizmeti artık düzenli hale getirmek istiyoruz  ve mobil ikram aracımız her zaman halkımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Bu tür sosyal hizmetlerimiz kentimizde artarak devam edecek" dedi.
BAŞKAN ÇETİN " HAYIR DUALARI BİZE YETER"
Kapaklı Belediyesi olarak ilçe sınırlarında çaresiz, yalnız kimse kalmasın diye her derde derman olmaya çalıştıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaşlarımızın yardımına koşmak, dertlerine ortak olabilmek, sıkıntılarına çözüm üretmek bizim önceliğimizdir.İlçemizdeki her vatandaşımızın sorunu, bizim de sorunumuzdur. Bu yüzden ister belediyenin işi olsun, ister olmasın her konuda elimizi taşın altına koyuyoruz. Bir bardak sıcak çorba, çay ile halkımız ile gönül köprüleri kuruyor, her zaman  yanlarında  oluyoruz. Onların hayır duaları  bize yeter ” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.