Müezzinoğlu: 30 Ağustos’ta açacağız inşallah

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Çerkezköy Devlet Hastanesi ve yapımı devam etmekte olan yeni Devlet Hastanesini ziyaret etmek için Çerkezköy’e geldi. Yeni hastanenin son durumunu inceleyen Müezzinoğlu’nun ziyareti sırasında trafiğe kapatılan yollar ve alınan yoğun güvenlik önlemleri Çerkezköy halkını tabir-i caizse çileden çıkarttı

Müezzinoğlu: 30 Ağustos’ta açacağız inşallah
30 Nisan 2015 Perşembe 22:00

 PROGRAM YARIM SAAT GEÇ BAŞLADI

Çorlu’daki programının bitimiyle Çerkezköy’e yarım saat gecikmeli gelen Müezzinoğlu, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu’nu ve hastanede tedavi görmekte olan bazı hastaları ziyaret ettikten sonra yapımı devam etmekte olan yeni devlet hastanesinin şantiyesini inceledi. Buradaki incelemelerinin ardından hastane yakınındaki esnafları da tek tek gezen Müezzinoğlu daha sonra makam arabasına binerek programında yer alan başka ziyaretler için Lüleburgaz’a hareket etti.

KARŞILAMA KOMİTESİ KALABALIKTI

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Çerkezköy’e yaptığı ziyarette, Müezzinoğlu’nu karşılamak için Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ve Ahmet üzgün, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Devlet Hastanesi Yönetimi, AKP’li bazı meclis üyeleri, AKP Çerkezköy ilçe Yönetimi ve partililer katılım sağladılar.

BAKAN’IN GÜVENLİKLERİ GAZETECİLERE ZOR ANLAR YAŞATTI

Müezzinoğlu, Çerkezköy’e yoğun güvenlik önlemiyle giriş yapınca Çerkezköy halkı ve ziyaret esnasında görüntü almaya çalışan basın mensupları zor anlar yaşadı. Güvenlik görevlilerinin, basın mensuplarını Bakan’ın yanına yaklaştırmama çabaları, işlerini yapmak isteyen gazetecilerin sağlıklı çalışmalarına engel oldu. Gazetecilerin işlerini zorlaştıran tek etken Bakan Müezzinoğlu’nun güvenlikleri değildi. AKP’li bazı yöneticilerin ve meclis üyelerinin, Bakan’la selamlaşırken kendi telefonlarıyla fotoğraf çektirme çabaları da basın mensuplarının işlerini yaparken bir hayli zorlanmalarına neden oldu.

BAŞHEKİMLE BASINA KAPALI GÖRÜŞTÜ

Bakan Müezzinoğlu, hastanenin girişindeki yoğun karşılamanın ardından, yağan yağmur nedeniyle dışarıda fazla kalamadan Çerkezköy devlet Hastanesi’ne giriş yaptı. Hastanenin giriş merdivenlerindeyken arkasını dönüp “Basın mensuplarına teşekkür ederiz” diyerek daha sonra hastanenin başhekimlik odasında Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu ile basına kapalı bir görüşme düzenledi.

HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİ

Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ziyaretinin bitmesinin ardından Bakan Müezzinoğlu, yapımı devam etmekte olan yeni hastanenin şantiyesini gezdi. Hastane inşaatında çalışmakta olan inşaat işçileriyle sohbet eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Müezzinoğlu, hastane inşaatını da bir miktar inceledi ve bina hakkında hastanenin inşaatının şantiye şefinden bilgiler aldı. Hastanenin ne zaman biteceği sorusunu yönelttiği şantiye şefinden “Haziran sonu, Temmuz başı bitecek cevabını alan Müezzinoğlu; “30 Ağustos’ta açılışı yapacağız inşallah.” dedi. İnşaattan ayrılacakken şantiye şefine bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Müezzinoğlu, “Şimdilik acil bir ihtiyacımız yok.” cevabını aldı. Şantiye şefi bu cümlesinden sonra daha önceden inşaatın durmasına sebep olan iş kazasını Müezzinoğlu’na hatırlatması üzerine Bakan Müezzinoğlu kendisine; “Bundan sonra acil ihtiyaçlarınız olmasın, kazalar yaşanmasın inşallah” diye cevap verdi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Şantiyeden çıktıktan sonra hastanenin etrafındaki esnafları ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, civardaki eczane ve kafelere girerek işletme sahipleriyle tek tek el sıkıştı. En son girdiği kafede oturup bir bardak çay içen Bakan, daha sonra makam aracına binerek sıradaki programının olduğu Lüleburgaz’a doğru yol aldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.