Muhtarlar Emekli muhtar Ali Pektaş’ı ziyaret etti

Çerkezköy’de aralıksız 30 yıl muhtarlık görevinde bulunan Fevzipaşa Mahallesi eski Muhtarı Ali Pektaş’ı mahalle muhtarları unutmadı. Muhtarlar Ali Pektaş’a nezaket ziyaretinde bulunurken, Ali Pektaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm muhtarlara teşekkür etti

 Muhtarlar Emekli muhtar Ali Pektaş’ı ziyaret etti
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:12

TÜM MUHTARLAR KATILDI

Çerkezköy ile Kapaklı Mahalle Muhtarları Fevzipaşa Mahallesi eski Muhtarı Ali Pektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ali Pektaş, misafirlerini Ceylan Kıraathanesi’nde ağırladı. Ziyarete Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Kapaklı İnönü Mahallesi Muhtarı Sabahattin Mandalı, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Yüksel Öztürk, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli, Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya, Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, Yanıkağıl Mahallesi Muhtarı Yücel Başaran, Uzunhacı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakır, Bahçeağıl Mahallesi Muhtarı Halim Çelebi ile Karaağaç Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz katıldı.

İŞ TAKİBİNİ ASLA BIRAKMAZDI

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, ziyaretin anısına Pektaş’a çiçek takdim etti. Ali Pektaş’ın Çerkezköy’de görev yaptığı 30 yıl boyunca birçok hizmete imza attığını ifade eden Akgün, “Ali Pektaş Muhtarımız görev süresi içerisinde her daim vatandaşa daha iyi hizmet etmek için uğraş verirdi. Mahallesinin tüm sorunlarını bilirdi ve sorunların çözümü adına ilgili birimlerle her zaman diyalog içerisinde olurdu. Sorun çözülene kadar iş takibini bırakmazdı” açıklamasında bulundu.

YOLUNDA İLERLİYORUZ

Akgün, Ali Pektaş’ı muhtarlar olarak her zaman örnek gördüklerini sözlerine ekleyerek, “Görevde bulunduğu süre içerisinde olduğu gibi şimdi de bizlere tecrübelerini aktararak katkı sağlıyor. Kendisini görev bilincini gördükçe bizlerin de çalışma şevki daha da artıyor. Ali amcamız bizlerin her zaman yol göstereni oldu. Bizler diğer tüm muhtar arkadaşlarımız ile birlikte kendisinin yolunda ilerliyoruz” dedi.

GÖREVİ PEKTAŞ’TAN DEVİR ALDIM

Fevzipaşa Muhtarı Turhan Ersöz ise yaptığı açıklamada, “30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen muhtarlık seçiminde görevi Ali Pektaş’tan devraldım. Her ne kadar görev devir teslimi yapsak da Ali amcamız bizlerin yol göstericisi, ışığıdır. O’nun yol göstericiliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız mahallemizde Ali amcamızın hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkarmaktır” ifadelerini kullandı.

TÜM MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Fevzipaşa Mahallesi eski muhtarı Ali Pektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, ziyarete katılan muhtara teşekkür etti. Pektaş, sağlık sorunları nedeniyle 30 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde muhtarlığa aday olmadığını söyleyerek “1984 yılında başladığım Fevzipaşa Mahalle muhtarlığı görevini 6 dönem sürdürdüm. Görev sürem içerisinde vatandaşlarıma en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. 30 Mart’ta da görevimi tamladım. Muhtarlık zor ve meşakkatli bir görev. Tüm muhtarlara görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.