Nihayet yapılıyor

2003 yılında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Uz tarafından yapımına başlanan fakat 2004 yılının Mart ayından bu yana yani toplam 11 yıldır atıl durumda olan İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu nihayet yapılıyor

Nihayet yapılıyor
12 Haziran 2015 Cuma 18:09

 İstasyon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı ve yeni spor sahalarının yapım işinin ihalesi Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılırken, 1 milyon 366 bin 979 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 1 milyon 243 bin 800 TL ile Bir Proje Sanayi isimli firma verdi


120 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK


İhaleye katılan Cen İnşaat 1 milyon 275 bin TL’lik bir teklif verirken, Memişoğlu İnşaat 1 milyon 465 bin TL’lik, Kaf Yapı Peyzaj ise 1 milyon 748 bin TL’lik teklif verdiler. İhale Komisyonu’nun yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanacak ve ihaleyi alan firma, ihale şartnamesinde yapılan işleri 120 gün içerisinde tamamlayacak.


BAŞTAN AŞAĞI TADİLATI YAPILACAK


İhaleyi kazanan firma 13 yıldır atıl durumda bırakılan Kapalı Spor Salonu’nun baştan aşağı tadilatını (Parkeler değişecek, boya ve badanası yapılacak, tribünler monte edilecek, soyunma odaları, duş, wc’ler yapılacak vs. gibi işleri) yaparken Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak.


EKİM AYI SONUNDA TAMAMLANACAK


İstasyon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu ve çevresinde yapılacak yeni spor sahalarının Ekim ayı sonunda tamamlanarak Çerkezköylü gençlerin hizmetine sunulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kasım ayından itibaren yeni Kapalı Spor Salonumuz ve yanına yapacağımız futbol, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu Çerkezköy halkının, gençlerimizin, çocuklarımızın kullanımına açılacak. Şimdiden Çerkezköyümüze hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.