O köprü işe yaradı

Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan ve yapıldığı gün dahi yeri yanlış olarak tespit edilen üst geçit sonunda işe yaradı. 15 Temmuz akşamı Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının darbe girişimi sonrasında, Çerkezköy Belediyesi tarafından üst geçit’in üzerine Türk Bayrağı ve Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir yazılı bir pankart asıldı

O köprü işe yaradı
08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:05

VATANDAŞLAR HALA KULLANMIYOR
 
Cengiz Topel Caddesindeki yoğun araç trafiği karşısında yayaların can güvenliğini korumak için yapılan ve dekore edilen üst geçit,  yerinin de yanlış olması neticesinde vatandaşlar tarafından kullanılmamaya devam ederken, o köprünün işe yaradığını geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyesi tarafından üst geçit’in üzerine “Türk Bayrağı ve Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” yazılı bir pankart asması ile gördük.
 
İŞE YARADIĞINI GÖRMEK BİZLERİ MUTLU ETTİ
 
1 Ocak 2010 yılında 119 bin TL bedel ile yerden 5 metre yükseklik, 35 metre uzunluk ve 2 metre genişlik ile yaya kullanımına sunulan üst geçit’in pek de yaya yüzü gördüğü söylenemez. Kısacası yapıldığı günden bu yana hiçbir işe yaramayan bu üst geçit’in geçtiğimiz günlerde işe yaradığını görmek bizleri mutlu etti. 
 
UMARIZ Kİ VATANDAŞLAR VE ÖĞRENCİLER DE KULLANIR
 
Umuyoruz ki bahse konu üst geçit önümüzdeki günlerde bir kaza yaşanmaması adına vatandaşların ve öğrencilerin de kullanacağı bir şekil alır ve kullanabileceği bir yere taşınır.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.