Öğretmenler günü için kutlama programı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Çerkezköy Kent Konseyi binasında program düzenlendi. Katılımın düşük olduğu kutlama programı kokteyl ile başlarken, ardından da protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti

Öğretmenler günü için kutlama programı
24 Kasım 2015 Salı 15:25

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Kent Konseyi binasında düzenlenen öğretmenler günü kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ile Yusuf Hayri, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, okul müdürleri ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

NE KADAR SEVGİ GÖSTERSEK AZDIR

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Bu gün burada bizleri hayata hazırlayan ve kutsal bir görev yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum ve her birinin ellerinden öpüyorum. Öğretmenlerimizin hakkını hiçbir zaman ödenemez. Bu nedenle öğretmenlerimize ne kadar saygı duysak ne kadar sevgi göstersek azdır” açıklamasında bulundu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Karagöz’ün ardından kürüyse gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise, “Yaklaşık bin 500 öğretmenle çalıyoruz. İlçemizde her geçen gün eğitimin kalitesi artmaktadır. Eğitime katkı veren ve her zaman bizlerin destekçisi olan başta Kaymamamıza ve Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yaptığı konuşmada, “Öğretmenlerin herkesin hayatında önemli bir yeri vardır. Bu gün ülkemizde en önemli görev yapanlar öğretmenlerimizdir. Bu gün burada kutsal bir görev yapan öğretmenlerimizle birlikte olmaktan onur ve gurur duymaktayız. Çocuklarımızı Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş hale getirmek için çalışıyorlar. Bu uğurda görev yapan eğitim camiamıza destek ve katkı vermek lazım. Destek ve katkı verenlere de teşekkür ediyoruz. Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

SEFERBERLİĞİMİZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından son olarak kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere okul müdürlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin ve bu alan da görev yapan eğitim camiamızın öğretmenler gününü kutluyor ve özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizin en esaslı meselemiz eğitimdir. Kaymakamlık olarak ilçemizde biz eğitim seferberliği başlattık. Bu kapsamda okul öncesi eğitimi yüzde seksen üç buçuklara çıkardık. Seferberliğimiz hızla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUK OMUZLARIMIZDA

Kaymakam Kubilay konuşmasının sonunda ise, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak başlattığımız bu eğitim seferberliğinde hedefimiz 20 bin kişiye ulaşmaktı. Ama biz 25 bin kişiye ulaşarak hedefimizi aştık. Çocuklarımızın geleceğinin sorumluluğunu omuzlarımızda. Bizlerden sonra bizlerin yerini onlar alacak. Ülkemizi daha ileri götürecek olan çocuklarımız için enerjimizi  kullanmak zorundayız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.