Öğretmenlerle kahvaltıda buluştular

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği tarafından bir kahvaltı verildi.

Öğretmenlerle kahvaltıda buluştular
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Kasım 2019 Çarşamba 16:16


Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile verilen kahvaltı programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanları, Şehit Aileleri ve Hayırsever vatandaşlar katıldı.
DERNEK BAŞKANI YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
   Ev sahipliğini Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Dernek Yöneticileri Özcan Dinç ve Selim Arıkök’ün yaptığı kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, konuklarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve katıldıkları için teşekkür etti.
HAYATIMIZDA NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ
   Ardından bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, herkesin anılarında, hatıralarında öğretmenlerin verdiği emek ve gayretlerin olduğunu belirterek, “Bizleri bugünlere getiren, yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz” dedi.
ÖĞRETMENLERİMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ
   Çerkezköy’ün eğitim camiası olarak Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban önderliğinde, hayırseverler ve okul aile birlikleri ile beraber, el birliği ile çocuklarımızı daha mutlu yarınlara, daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için el ele, kol kola emek verdiklerini belirten Akay, “Buradaki emeklerin temelinde hepimizin çocuklarının, Çerkezköy’ün çocuklarının geleceğe umutlu bakabilmelerini sağlamak. Bu anlamda verilen emekler kıymetli, öğretmenlerimizin fedakarca göstermiş oldukları gayretler eğitim ile pekişiyor. Dolayısı ile ne kadar teşekkür etsek az. Ben bir kere daha bu duygular ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygı ile hepinizi selamlıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
DAHA YÜKSEĞE ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR
Ardından Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban eğitim ve öğretime gönül veren, fedakarca çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başladı.  Eğitimin asla ihmal edilmeyecek, vazgeçilemeyecek bir sektör olduğunu belirten Kaymakam Abban, kendisinin Çerkezköy’de göreve başladıktan sonra eğitim noktasında elinden gelen gayret ve çabayı gösterdiğini, bu noktada kendisine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Tekirdağ Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Milletvekilleri ve hayırseverlerin de önemli destek ve katkılarının olduğunu belirterek, “Şuanda eğitim camiası olarak içinde bulunduğumuz durum Çerkezköy’e yakışmıyor. Eğitim ve öğretim kalitesini daha yükseğe çıkarmamız gerekiyor” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.