Olmadı göbek atılsın!

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Çerkezköy Spor Salonu, fiziki yetersizlikler dolayı hala kullanılamaz durumda. Sadece okul müsabakalarının gerçekleştiği salonun akıbeti gün geçtikçe kötüye giderken; yaklaşık 800 bin TL’lik yatırımla onarılması ve yenilenmesi gereken bölümler bulunuyor. Salon zaten spor yapmaya elverişsiz vaziyette; hazır sezonu da açılmışken burayı düğün salonuna çevirip kullanılabilir hale getirmek en mantıklı öneri olarak göze çarpıyor.

Olmadı göbek atılsın!
09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:14

800 BİN TL’LİK YATIRIM GEREKİYOR
Bilindiği üzere geçmişte Çerkezköy Belediyesi’yle yapılan ve süresi dolan protokol Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yenilenmemiş ve oldukça kötü durumda olan spor salonunda herhangi bir iyileştirme yapılamamıştı. Salonun eksiklerinin tamamlanması için 800 bin TL civarı bir yatırım gerektiği tahmin edilirken; Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün, Tekirdağ İl Müdürlüğü’ne gönderdiği rapor ve dilekçeler hala karşılık bulamadı. Bakanlığın projelere olumlu baktığı ancak resmiyette herhangi bir gelişmenin sağlanamadığı ise edinilen bilgiler arasında.
SALON KULLANILAMAZ DURUMDA
Salonda bulunan sıkıntılar ise o salonun elverişli olarak kullanılmasına engel olan temel sebepler. Salonda öncelikle zemin geliştirmesi yapılması gerekiyor. Uzun yıllardır aynı zeminle idare edilen salonda, kaplama neredeyse kullanılamaz halde. Soyunma odaları, duşlar ve tuvaletlerin hali ise içler acısı. Çatı onarımının da yapılması gerekirken; çok uzun bir zamandır salonda resmi müsabaka gerçekleştirilemiyor.
BASKET ATILAMIYORSA GÖBEK ATILSIN
Salonun, spor yapmaya bu kadar elverişsiz durumda olmasını eleştiren vatandaşlar, aynı zamanda salonun boş bırakılmaması gerektiğini ifade etti ve “Devletin buraya yatırım yapacağı yok. Hazır sezon da açılmışken burası düğün salonuna çevrilebilir. Basket atılamıyorsa göbek atılır; basketbol, voleybol, hentbol veya badminton oynanamıyorsa çiftetelli oynanabilir.” diyerek konuyla ilgili eleştirisini espritüel bir şekilde dile getirmiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.