Ölüm yolu Türkiye gündemine oturdu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde bahsettiği ve uzun zamandır tamamlanamayan Saray – Çerkezköy bağlantı yolu, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu

Ölüm yolu Türkiye gündemine oturdu
16 Şubat 2016 Salı 16:36

SEÇİM BİTTİ, ÇALIŞMALAR DURDU

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdiği ziyarette bu yol ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Saray – Çerkezköy bağlantı yolu ‘Ölüm yolu’ olarak anılmaya başladı. Seçim öncesinde, seçim mantığıyla hızlı bir şekilde çalışma içerisine girdiler. Seçim bitti, çalışmalar durdu. Çeşitli açıklamalar olmasına rağmen atılan bir adım olmadı.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SONRA BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Başkan Akay’ın ziyaretinden yalnızca birkaç saat sonra ‘Çerkezköy-Saray ÖlümYolu’ Hashtag’i üzerinden binlerce paylaşım yapılarak, bölge halkının bu köklü sorunu Twitter’da Türkiye gündemine taşındı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.