On noktada iftar verilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayında belirlenen günlerde 10 mahallede yaklaşık her biri 500 kişilik iftar programı düzenlenecek.

On noktada iftar verilecek
05 Temmuz 2014 Cumartesi 08:01

YAKLAŞIK 500 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI DÜZENLENİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ün sıkıntılarına bir bir çözüm üretmesinin yanı sıra, Ramazan ayı dolayısıyla da Çerkezköy halkı için iftar programları düzenleyecek. Belirlenen tarih ve yerlerde kurulacak olan iftar sofrasıyla yaklaşık 500 kişi için iftar programı düzenlenecek.
VELİKÖY VE KIZILPINAR PROGRAMI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Bugün Veliköy eski Cami arkasında ve yarın Pazar günü Kızılpınar  Top Sahası’nda düzenlenmesi planlanan iftar programı ileri bir tarihe ertelenirken ilk iftar 11 Temmuz Cuma günü Fatih Mahallesi Otoparkı’nda ve ardından da 12 Temmuz Cumartesi günü de Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlık karşısında bulunan otoparkta vatandaşlar için iftar verilecek.
BAĞLIK MAHALLESİNDE NOKTA HENÜZ BELLİ DEĞİL
Çerkezköy Belediyesi 13 Temmuz Pazar günü ise Bağlık Mahallesi’nde belirlenecek bir noktada iftar programında vatandaşlarla buluşacak. 18 Temmuz Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Cami önü yada okul bahçesinde, 19 Temmuz Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ziraat Bankası karşısında vatandaşlara iftar verilecek.
SON İFTAR FEVZİPAŞA İLOKULUNUN BAHÇESİNDE
İftar programlarının devamında 20 Temmuz Pazar günü ise İstasyon Mahallesi Muhtarlık Binası önünde, 25 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı ve 26 Temmuz Pazar günü ise Fevzipaşa mahallesi Fevzipaşa İlkokulu’nun bahçesinde iftar programı düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.