Onlar Foça’da yaptı, siz burada daha fazlasını yapın

Foça’da 7 siyasi partinin yönetici ve temsilcileri seçim çalışmaları nedeniyle ilçede kirlilik yaratmamak konusunda mutabakat sağladı. Aynı mütabakatın hatta daha fazlasının bizde de sağlanmaması için hiç bir neden yok

Onlar Foça’da yaptı, siz burada daha fazlasını yapın
14 Mayıs 2015 Perşembe 16:16

 Foça’da siyasiler birleşerek görsel kirliliğin önüne geçmek için mütebakat sağladı. Sizlerde burada görsel kirliliğin yanı sıra gürültü kirliliğinin de önüne geçecek adım atın ve Türkiye’ye örnek olun. Böylece hem çevremizin kirlenmesinin, hem de  cadde ve sokaklarda yüksek sesle propaganda yaparak insanları rahatsız eden seçim araçlarının önüne geçin.

ENGEL OLMADIĞINA İNANIYORUZ

Siyasiler her zaman farklı yolda hareket etmemeliler. Topluma hizmet için yola çıkan siyasilerin havalarında ısınmaya başladığı  şu günlerde hem görsel hem de gürültü kirliliğine neden olan seçim kampanyalarına dur diyerek bütün Türkiye’ye örnek olmalarının önünde hiçbir engelin olmadığına inanıyoruz.

FOÇA’DA NE YAPTILAR

CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Lütfi Ünal Badat, BBP İlçe Başkanı Şenol Çetinkaya, DP İlçe Başkanı Can Kemal Akar, HDP Eş Başkanı Yeliz Yılmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Sami Öztürk'ün bir araya geldiği toplantıda Foça'da seçim çalışmalarıyla ilgili ortak kararlar alındı.

MHP'li Lütfi Ünal Badat huzur ve güvenli bir seçim süreci geçirmek, bu süreçte vatandaşları rahatsız etmemek için ortak hareket edileceğini söyleyerek "Seçimlere katılan parti ve partililerin yasalar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim ile ilgili kararları doğrultusunda yapabilecekleri belli. Biz Foça İlçesi'nde seçimlerin hoşgörüyle, centilmence, barış ve huzur ortamında yapılabilmesi için toplandık. Ortak kararlar aldık. Yaz sezonuna girerken çevre kirliliğini önlemek için neler yapabileceğimizi tartıştık. Sokaklara, direklere afiş yapıştırmaya karşı olduğumuzu belirttik" dedi.

OLUMLU KARARLAR ALINDI

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da Foça'da demokratik bir duruşun sergilendiğini belirterek görsel kirliliğin yaratılmaması için çok olumlu kararlar alındığının altını çizdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.