Önsel ve Ordu kongrede kozlarını paylaşacak

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın İlçe Kongresi 21 Aralık Pazar günü Elite Düğün Salonu’nda yapılacak. Kongrede İlçe Başkanlığı için mevcut İlçe Başkanı Koray Önsel ile İlçe eski Başkanlarından Mustafa Ordu’nun ekibinin karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Mustafa Ordu’nun Genel Merkez taraftan görevden alınmasının ardından yerine atanan Koray Önsel, ilk kez sandıkta karşı karşıya gelecek. MHP’nin son seçimli olağan kongresinde Mustafa Ordu, Koray Önsel’in babası Eser Önsel’i sandıkta farklı mağlup ederek, İlçe Başkanı seçilmişti

Önsel ve Ordu kongrede kozlarını paylaşacak
13 Aralık 2014 Cumartesi 08:07

 Önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak olan MHP İlçe Teşkilatı Kongresi’nde yeniden İlçe Başkanlığı’na Aday olduğunu açıklayan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “Allah bir mani vermez ise Pazar günü yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığı’na yeniden Aday olacağım. Kongrede isteyen herkes İlçe Başkanlığı’na talip olabilir ama son sözü MHP delegeleri söyleyecek” dedi.

400 DELEGE OY KULLANACAK

MHP İlçe Teşkilatı’nın 21 Aralık Pazar günü yapacağı kongrede 400 delegenin oy kullanacağını ve delegelerin belirlendiğini ifade eden MHP İlçe başkanı Koray Önsel, delegeleri belirlerken son derece demokratik ve titiz bir çalışma örneği gösterildiğini belirterek, “Onun, bunun adamı yerine partiye ve davaya gönül vermiş insanlar delege seçildi. Kongrede de son sözü onlar söyleyecek” ifadelerini kullandı.
GENİŞ BİR KATILIM BEKLİYORUZ

21 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongrenin Tekirdağ MHP İlçe Teşkilatlarında yapılacak olan son kongre olduğunu ve bu nedenle geniş bir katılım beklediklerini ve MHP’nin Genel Merkez yöneticilerinin de kongreye davet edildiğini belirten MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “Kongremizin bir şölen, kardeşlik, birlik ve beraberlik havasında geçmesini arzu ediyoruz ve bu doğrultuda elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandıktan sonra kongrede isteyenin İlçe Başkan Adayı olabileceğini belirterek, “Kazananın elini sıkar, tebrik ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

MEVCUT YÖNETİMİ BAŞARISIZ BULUYORUZ

21 Aralık’ta yapılacak olan MHP İlçe Kongresi’nde başarısız buldukları mevcut Başkan Koray Önsel ve Yönetimine karşı bir liste çalışmasına girdiklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Arkadaşlarımız ile istişarelerimiz devam ediyor. Şuanda Başkan Adayımız da belli ama olur da son anda çekilme gibi vs. bir durum söz konusu olursa taşın altına elimi koymaktan çekinmem ve Aday olurum” açıklamasını yaptı.

DELEGEYE ÇAĞRIDA BULUNDU

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü savunan, tek bayrak, tek millet görüşünde bulunan herkesi MHP’de siyaset yapmaya çağıran Mustafa Ordu, “AKP’de, CHP’de çeşitli entrikalar ile önü kapanan, siyaset yapması imkansız hale getirilen herkesi MHP’de kucaklaşmaya bekliyoruz. 21 Mart günü oy kullanacak olan delegemizden de kongreye katılacak olan listeleri, Başkan Adaylarını iyice tartıp, değerlendirsinler ve kıyaslayarak oylarını kullansınlar” açıklamasını yaptı.

MHP’YE İHTİYAÇ VAR

Ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini ve MHP’yi her zamankinden çok ihtiyacın olduğunu belirten Mustafa Ordu, “Sen ve ben kavgası artık ortadan kalkmalı, biz olarak sağlam adımlarla geleceğe yürümeliyiz” ifadelerini kullandıktan sonra İlçe Teşkilatı tarafından yapılacak olan delege listesine hiçbir partilinin itiraz etmemesini de rica ederek, “Eğer İlçe Teşkilatı’nın kendi kafasına göre yaptığı delege listesinde yazılı bir arkadaşa itiraz eder ve MHP’den kopartırsak bu MHP’nin ve ülkemizin kaybı olur. Listeye kimsenin itiraz etmemesini istirham ediyorum. O yazılan isimlere ulaşıp, kongremizi ayın 21’inde bir bayram ve düğün havasında yapmak istiyoruz” diye konuştu.

LİSTEMİZİ ÇIKARTACAĞIZ

“Bu siyaset, bu şekilde yürümez. Herkes kendine çeki düzen vermeli” diyen Mustafa Ordu, MHP’nin oy kaybına tahammülü olmadığını belirterek, “Şuana kadar camiamızın önde gelen 70 ismi ile görüştüm ve bu görüşmeler devam edecek ama ortak kanaatimiz şu ki eğer samimi dava adamları, MHP’liler bu taşın altına elini, gövdesini koymaz ise gaflet, delalet ve hatta hıyanet içerisinde olanlar ön saflarda olmaya devam edecektir. Bu nedenle hem İlçe Kongresinde hem de İl Kongresi için liste çalışmalarına başladık ve listelerimizi çıkartacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.