Önsel’den kurşun gibi eleştiriler

Fatih Mahallesi Köprübaşı Mevkii’nde kahve konuşması yapan MHP Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, AKP Adayı Ali Ertem ve ekibine sert eleştirilerde bulundu. Daha önce Belediye’yi ‘Ali Babanın Çiftliği’ olarak tanımladıklarını ifade eden MHP Adayı Koray Önsel, “Artık Ali Babanın Çiftliği demiyorum bunlara. Belediye’yi bu saatten sonra Ali Baba ve Kırk Haramilere teslim etmeyin” çıkışında bulundu

Önsel’den kurşun gibi eleştiriler
22 Mart 2014 Cumartesi 08:33

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i “Yol, kaldırım yapıp, sonra bozmaktan ve su, vergi toplamaktan başka ne yaptın?” diye eleştiren MHP Adayı Koray Önsel, “Bugün ‘Sağ seçmenin oyunu bölmeyelim ve CHP seçim kazanmasın’  diyenler CHP’nin Aday Adayını ve ona yakın isimleri neden Meclis Üyesi yazıyorlar? AKP’yi CHP’leştiren zihniyete sağ seçmen sandıkta mutlaka hesap soracaktır” açıklamasını yaptı.
GARİP GARİP İNSANLAR İLE BİR OLDULAR
“Düne kadar birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan, sosyal medyada ve gazetelerde birbirlerine hakaret eden insanlar bu gün el ele, kol kola birlikte yürüyorlar” ifadelerini kullanan MHP Adayı Önsel, “Garip, gurabının yanında olacağını ve birlikte yürüyeceğini söyleyenler bugün garip garip insanlar ile birlik olmuşlar ve Çerkezköy’ü bir 5 yıl daha yönetmeye talipler” dedikten sonra 1996 yılında dönemin RP, MHP, DYP, SHP, CHP İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları tarafından ortaklaşa kaleme alınan ve imza altına alınan bir belgeyi açıkladı.
1996 YILINDAKİ METİN
ÜZERİNDEN ELEŞTRİ
“1996 yılında RP İlçe Başkanı Sait yazı, İlçe Sekreteri Ali Ertem ve Çerkezköy’deki tüm siyasi partilerin İlçe Teşkilatı ortaklaşa bir metin kaleme alıyorlar ve dönemin Belediye Başkanı Remzi Garip’i yolsuzluk ve Belediye hizmetlerini yapamamakla suçluyorlar” diyen Koray Önsel, “Gazete arşivleri orada duruyor. Sen 1996 yılında yolsuzluk ile suçladığın bir adamı yanına alıyorsun biz ise haktan, hukuktan ve adaletten yana olanlar ile yürüyoruz. Aramızdaki en büyük fark bu” eleştirisini yönetti.
5 YIL ÖNCE VAAD
ETTİKLERİNİ YAPTIN MI?
Belediye Başkanı Ali Ertem’in 24 Mart 2009 tarihinde Belediye Meydanı’nda halka hitap ettiğini ve Gençlik Merkezi, kültür Merkezi, Terminal Binası, Kadın Sığınma Evi vaadlerinde bulunduğunu belirten MHP Adayı Önsel, “5 yıl önce söz verdiklerinin hangisini yerine getirdi kendisine sormak istiyorum? Şimdi yine aynı vaadlerde  bulunuyor” dedi.
HANİ HUZUREVİNE İHTİYAÇ YOKTU?
Huzurevi konusunda Belediye Başkanı Ali Ertem’in düne kadar listesine aldığı CHP Aday Adayı Remzi Garip ile gazetelerde ve sosyal medyada kapıştığını ama bugün bir araya geldiklerini ifade eden Önsel, “Çerkezköy’ün Huzurevi ihtiyacı 30 yıl daha yok diyenler bugün kitapçıklarına Huzurevi Projesi koydular. Geçtiğimiz gün benim eve de turuncu bir poşet bırakmışlar. İçinde bir çift çorap, mutfak önlüğü ve kitapçık var. İnsanları bununla mı kandıracaksınız?” sorusunu yönetti.
BU KADRO VE LİYAKAT
BİZLER DE VAR
Belediyeciliğin fen işleri ve imar çalışmalarından ibaret olmadığını kaydeden MHP Adayı Önsel, “Hayal edip Belediye Başkanlığı yapamazsınız. Belediye Başkanlığı bilgi, birikim ve tecrübe ister. Geçmişinde zerre kadar şaibe olmayan liyakatli kadrolar ve Başkan Adayı ister. Bu liyakat ve kadro da MHP’de var” diye konuştu.
GÜNDÜZ
YAŞAMAKLA
ÇERKEZKÖY’Ü
ANLAYAMAZSINIZ
MHP’nin Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı kazanacağına inancının tam olduğunu ve 30 Mart seçimlerinin ardından 31 Mart tarihinde Belediye’deki tüm kapıları söküp atacaklarını ve ‘Şeffaf Belediye’ dönemini başlatacaklarını kaydeden Koray Önsel, “Çerkezköy Belediye Başkanı ne Çorlu’da ne de Silivri’deki villasında yaşamalı. Sadece gündüz Çerkezköy’de yaşamakla Çerkezköy’ü anlayamazsınız. Çerkezköy’ün gecesi de var. Gece sokağa çıkamayan, sosyal hayattan yoksun insanlar var. Kesilen elektrikler, sular var, yaşanan sel felaketleri var. Evleri sular altında kalan ve sele maruz kalan vatandaşlarımız var” eleştirisinde bulundu.
SUÇU VANAYA ATTILAR
Geçtiğimiz yıl yaşanan su kesintilerinin ardından Çerkezköy Belediyesi yetkililerinin Belediye Meydanı’na bir vana çıkarttıklarını ve tüm suçu bu vanaya attıklarını ifade eden Önsel, “Tüm suçu bir vanaya attılar. Adama sormazlar mı o vana o hale gelene kadar siz ne yapıyordunuz? Bundan 1.5 yıl önce sel felaketi yaşandı ve suç dere yataklarına kaldı. O dere yataklarını birilerine kim peşkeş çekti ve oralar doldurulduysa asıl suçlu odur. Öteki türlü yalanlara vatandaşın karnı da, aklı da tok” değerlendirmesini yaptı.
YANDAŞLAR
CEBİNİ DOLDURMAYACAK
“Medya patronlarının, fabrikatörlerin, poşetler içindeki çorapların desteği ile değil iman gücümüz ile geliyoruz” diyen MHP Adayı Önsel, Belediye Başkanı olması durumunda öncelikli olarak her mahalleye kreş yapacaklarını, saat 12.00’da Belediye’ye gelen ve 15.00’da ayrılan bir Belediye Başkanı olmayacağını, 7 gün, 24 saat görev yapan bir Belediye Başkanı olacağını belirterek,  “Her kesime, her mahalleye, her vatandaşa eşit, adil ve hakkaniyetli hizmet sözü veriyorum. Haftanın yedi günü, 24 saat sizin aranızda olan, sizin dertleriniz ile dertlenen, acılarınız ile kederlenen sevinciniz ile gülen bir Belediye Başkanı olacağım. Ayrıca Belediye Başkanı olduğum takdirde öncelikli olarak Belediye’yi borç batağına sokan bu anlayıştan bir bir hesap soracağım ve burunlarından fitil fitil getireceğim. Bizim iktidarımız döneminde artık yandaşların ve belirli çıkar gruplarının zenginleştiğini, cebini doldurduğunu göremeyeceksiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.................. - 10 yıl önce
gayet iyi söylemişsin de eksik söylemişsin;namik kemal bulvarina yapilan benzinlik(... kardeşler),siliviri deki villa,ailesinin lüks yaşami,belediyede çalişan yakinlari,tepedeki ilkokul(devlete atilan 2 trilyonluk kazik),bazi esnaflara çekilen peşkeşler...bunlardan da bahset başkan...
Avatar
harami - 10 yıl önce
5 yıl önce baban da haramilerdendi o zaman. çerkezköy belediyesine ne kadar iş yaptınız acaba açıklayabilirmisiniz.
Avatar
canan - 10 yıl önce
başkanım helal olsun, biz bunları dile getiremiyoruz, korku imparatorlugu var. siz hislerimize tercüman oldunuz.
Avatar
dadaş - 10 yıl önce
allaha şükürler olsun sonunda dürüst bi aday gördük çerkezde!
Avatar
candan - 10 yıl önce
helal olsun başkanım!
Avatar
samsunlu - 10 yıl önce
sana diyecek bir şey yok başkan seni yakan baban
Avatar
Yılmaz Akın - 10 yıl önce
1994 yılındaki ortaklıktan bahsediyorsunuz sanırım. : )) isabetsiz çamurlar atmaktan vazgeçin bence! hodri meydan ispatlayın lütfen!