Ordu; ‘ÇTSO’yu özellikle ziyaret etmeyeceğim’

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu düzenlediği basın toplantısı ile yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kendisine gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Ordu, “ziyaretlerimiz kapsamında özellikle kamuoyunu temsil eden kurumları ziyaret etmeyeceğiz. Ben oradaki makamı temsil eden müdürlerden şimdiden yanlış anlamamaları için özür diliyorum. Maalesef bu gibi makamların yüzde 100’ünü iktidar partisinin atamalarıyla geldikleri için bize karşı davranışlarında zor durumda kalmamaları için kendilerine ziyarette bulunmayacağım. Diğer yandan özellikle de ÇTSO’ya ziyarette bulunmayacağım bunun sebebini de ilerleyen günlerde açıklayacağım” dedi

Ordu; ‘ÇTSO’yu özellikle ziyaret etmeyeceğim’
07 Ekim 2015 Çarşamba 16:09

GÖSTERİLEN SEVGİ VE SAYGIDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu düzenlediği basın toplantısı ile yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmalarına sesli slogan arabasıyla başladığını ifade eden Ordu, “vatandaşımızın ayağına giderek neden aday olduğumuzu birebir anlatıyoruz. Pazar günü Tekirdağ’ın 16 köyü ve merkezini ziyaret ettik. Pazartesi günü ise Çerkezköy ilçedeki muhtarların bir kısmını ve Kapaklı ilçesinin köylerini ziyaret ettim. Salı günü ise TMS, Esnaf Sanatkarlar ve Kapaklı ilçesinin muhtarlarını tek tek makamlarında ziyaret ettik. Akşam da Saray’ın köylerini ziyarete gittik. Bu ziyaretlerimizde milletimizin efendisi olan köylülerin bize gösterdikleri sevgi ve adaylığımıza gösterilen saygınlıktan dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

ZOR DURUMDA KALMALALARI İÇİN ZİYARETTE BULUNMAYACAĞIM

Bu yola çıkarken bu kadar sevgi ve saygı göreceğini tahmin etmediğini sözlerine ekleyen Mustafa Ordu, “Pazar günü MHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Yunus Meral ve Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın arayarak teşekkür etmeleri bize daha fazla güç ve enerji vermiştir. Biz tabi ki seçilen seçimle gelen muhtarlarımızı ve toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Ama kamuoyunu temsil eden kurumları ziyaret etmeyeceğiz. Ben oradaki makamı temsil eden müdürlerden şimdiden yanlış anlamamaları için özür diliyorum. Maalesef bu gibi makamların yüzde 100’ünü iktidar partisinin atamalarıyla geldikleri için bize karşı davranışlarında zor durumda kalmamaları için kendilerine ziyarette bulunmayacağım” dedi.

ÇTSO’YU ÖZELLİKLE ZİYARET ETMEYECEĞİM

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı özellikle ziyaret etmeyeceğini belirten Ordu, “1994 yılında 3 kişi ile buraya gelmesini sağladık. Siyasi kanadını ben Mustafa Ordu olarak devreye girdim. Üyelerle Hüseyin Çolakoğlu birebir temasta oldu. Basın destekli de rahmetli Sabri Avcılar destekleyerek o günden bugünlere geldi. On yılda üyeliğini yaptığım, yönetimde bulunduğum, Ankara delegeliğini yaptığım ticaret odasına ve maalesef binayı da kendimiz yaparak ayrıldığımız odadan bugün ki durumunu beğenmediğim için ve neden ziyaret etmediğimi ilerleyen günlerde açıklayacağım. ÇTSO üyelerinden şimdiden özür diliyorum. Her ne kadar o yönetimi seçtilerse de ama ben kendilerini neden ziyaret etmediğimi de açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

SORUMLULAR VİCDAN AZABI ÇEKİYOR MU?

Mustafa Ordu konuşmasının sonunda Saray yoluna da değinerek, “Saray yolunda geçtiğimiz gün meydana gelen kazada ölenlere Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum. Bu yolda yapılan kazalar ve ölenlerin sorunlusu kim? Eğer Mustafa Ordu olsaydı bu yol biter miydi bitmez miydi? Mustafa Ordu vekil seçildiği anda Saray yolu bir yıl içinde bitecek mi bitmeyecek mi? Bunu herkes görecek. Biz o günkü mevcut yetkilileri uyardık ama durum ortada. Buğday içinde uyardık ve insanlarımız hastanelere de düşerse kimse şaşırmasın. Bu yolda sorumlu kim ise vicdan azabı çekiyor mu çekmiyor mu? O yolda çalışma olarak bir tabela yok. Yol karanlığa mahkum edilmiş” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.