Ordu'dan şok BARON iddiası!

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu 7 ay önce "Bana suikast düzenleyeceklerdi" diye ortaya attığı suçlamaların arkasında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem olduğunu iddia etti. "Böyle bir eylemin bir eniği olur, bir çakalı olur ve bir de baronu olur" diyen Mustafa Ordu, "Bu çakalın sahibi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'dir" iddiasında bulundu

Ordu'dan şok BARON iddiası!
07 Haziran 2011 Salı 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu sonunda 'Baron' açıklamasını yaptı. Haftalar önce 5 Haziran tarihinde yapacağını belirttiği açıklamayı MHP Seçim Bürosu'nda düzenlediği basın toplantısıyla gerçekleştiren Mustafa Ordu, 7 ay önce kendisine suikast planı yapıldığına ilişkin suçlamaların hedefine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i koydu.
ŞOV YAPIYOR DEDİLER
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 'Baronu açıklayacağım' dediği basın toplantısında, daha önce kendisine yönelik planlandığını ileri sürdüğü 'Suikast' ile ilgili süreci değerlendirdi. Ordu, "7 ay önce bir gencin açıklamalarıyla bana karşı hazırlamış oldukları yok etme planı vardı. Biz onu tespit ettikten sonra Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet ettik. Ve bu arkadaşta gidip ifadesini verdi. Biz bu durumu Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdikten sonra bazı açıklamalar yaparak kamuoyu ile paylaştık. Bize dediler ki 'Mustafa Ordu şov' yapıyor. Bu bir tehdit değil öldürme planıydı. Bunu yapacak olanda 6 ay eğitim almış bir gençti. Böyle bir eylemin bir eniği, bir çakalı, bir de baronu olur. Baron çakala, çakal eniğe, enikte tetikçiyle temasa geçer. Tabiki biz kamuoyuna neden böyle bir eyleme geçtiklerini açıklamalarını istedik" dedi.
ÇAKALIN SAHİBİ ALİ ERTEM!
Basın toplantısında ilginç benzetmelere yer veren Mustafa Ordu, açıklamasına şöyle devam etti: "Kanun gereği yerine getirilerek dosya hazırlandı. Ancak eylem gerçekleşmediği için böyle bir suç olmadı. İtin haberi yoksa sahibinin de mi yok? İtten de, çakaldan da sahibinin haberi olur. Bizim itle çakalla işimiz olmaz. Bizim işimiz baronla. Baron dediğimiz çakalı çağırıp çakala dersini vermesi lazım. Aradan 7 ay geçti çakala hesap soran yok. Kamuoyu merak ediyor. Sana karşı neden böyle bir eylem yaptılar. Vatan haini ya da ırz düşmanı olursun o zaman bir insanı yok etmeye çalışırlar. Biz ne vatan hainiyiz, ne de ırz düşmanıyız. Böyle birşeyimizi gösteremezler. Biz bunlardan bekledik. Çıkıp kamuoyuna söylemelerini istedik. Bu çakalın sahibi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'dir. Bu çakalı hepsi biliyor. O zaman çağırıp partiden atsaydı. Ali Ertem, de İlçe Başkanı da bu olayın altından çıkacaktı. Belediye Başkanı sorumludur. Çünkü benim bu çakalla hayatım boyunca işim olmadı. İşim gereği ya 3 ya da 4 sefer selamlaştım bu çakalla. Çünkü biz siyasetçiyiz."
RANT ÖRGÜTÜ VAR
Belediye Başkanı Ali Ertem'e yönelik ağır suçlamalarına devam eden Başkan Mustafa Ordu, "Çerkezköy'de olan 184 bin kişiden 179 bininin hakkını 5 bin kişi rant olarak paylaşıyor. 5 bin kişi Mustafa Ordu'ya karşı olabilir. Ama 179 bin kişi Mustafa Ordu ile ilgili ahlakı ve insani yönüne bir laf söyleyeceklerini tahmin etmiyorum. Çıktığımız bu seçim çalışmalarında da bu durum gayet net gözükmektedir. Ülkemizde tabiki vatan hainleri var. Asıl bunların yanına yeni bir örgüt girmiş. Bunun adı da 'Rant Örgütü.' Bu kişilere rant açan Ali Ertem olduğu için bu çakalda bu ranttan nemalanıyor" diye açıklamasını tamamladı.
ERTEM NE DİYECEK?
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun bu ağır açıklamalarına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in vereceği cevap merak konusu oldu
Önce 7 ay önce "Bana öldürme planı yaptılar" diye yaptığı açıklamayla daha sonrada "Baronu açıklayacağım" şeklindeki basın toplantılarıyla Çerkezköy'ün gündeminden hiç düşmeyen Mustafa Ordu, bu kez 'Baronu açıkladı' ama Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i de ağır bir zan altında bıraktı. Kendisine yönelik bir suikastın olduğunu öne süren ve daha sonrada bunun arkasında Belediye Başkanı Ali Ertem'in olduğunu iddia eden Mustafa Ordu'ya bakalım ne cevap gelecek. Başkan Ertem'in vereceği cevap merakla bekleniyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.