Orman İşletme Şefliği tadilata girdi

1967 yılından bu yana hizmet veren Çerkezköy Orman İşletme Şefliği genel bakıma alınarak baştan aşağı yenilecek. İlk olarak Orman İşletme Muhafaza Memurlarının oturduğu lojmanlarda bakım onarım, dış cephe kaplama işlemleri gerçekleşirken, daha sonra da şeflik binası tadilata alınacak. Orman İşletme Şefliği’nin giriş kısmı da engelli vatandaşlara uygun hale getirilerek, bina içinde de engelli WC’leri bulunacak.

Orman İşletme Şefliği tadilata girdi
08 Ağustos 2014 Cuma 07:57

ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ BAKIMA ALINDI
Çerkezköy Orman İşletme Şefliği bakıma alınarak büyük tadilattan geçecek. 1967 yılında yapılan ve o günden buyana Çerkezköy, Kapaklı ve eski adıyla beldelere hizmet veren Orman İşletme Şefliği yapılacak olan tadilatın ardından farklı bir görünüm kazanmış olacak. Orman İşletme Şefliği yetkililerinden alınan bilgilere göre, bina ve lojmanların büyük onarıma alınarak bakım yapılması ihalesi kısa bir süre önce başarıyla tamamlandı.
ŞEFLİK YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK
Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalar da ilk olarak Orman İşletme Muhafaza Memurlarının kullandıkları lojmanlar bakıma alınarak bakım onarım ve dış cephe yalıtım sistemleri yapılmaya başlandı. Lojmanlarda ki bakım ve onarımların ardından Şeflik Binası’nda da çalışmalar yapılarak yeni bir görünüm kazandırılacak.
UYGUN ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLANIYOR
Yetkililerden alınan bilgilere göre yapılan çalışmalar ile amaçlarının Orman İşletme Şefliği’ne ait bina ve lojmanların daha iyi standartlara getirilmesi ve uygun çalışma ortamının yaratılmaya çalışıldığı ifade edildi. Çalışmalar kapsamında Orman İşletme Şefliği’nin girişi de engelli vatandaşlar için uygun hale getirilerek engelli rampası yapılırken, Şeflik Binası içine de engelli WC’lerinin yapılacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.