Öztrak Caddesi'nin ihalesi yapıldı

Öztrak Caddesi'ni yeni ve modern bir görünüme kavuşturacak olan çalışmalar başlıyor. Öztrak Caddesi'ni baştan aşağı yenileyecek ve modern bir görünüme kavuşturacak olan yapım işlerinin ihalesi yapıldı. 1 milyon 279 bin 685 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işlere en düşük teklifi 859 bin TL ile Ascem İnşaat isimli firma verdi.

Öztrak Caddesi'nin ihalesi yapıldı
22 Temmuz 2011 Cuma 00:00

NE YAPILACAK?
5 firmanın katılıdığı ihalede en düşük teklifi veren Ascem İnşaat'ın teklifi kabul edilir ve ihale onaylanırsa ihaleyi alan firma 140 takvim günü içerisinde Öztrak Caddesi'ni baştan aşağı yenileyecek. İhaleyi alan firma bu süre zarfında caddenin her iki kısmında kalan kaldırımları yenileyerek modern ve şık bir görünüme sokacak ve ayrıca orta refüj düzenlemesi yapacak.
ÇİRKİN GÖRÜNTÜ KALKACAK
Kaldırımların yenilenmesi ve orta refüjün modern bir şekilde düzenlemesinin ardından yapılacak olan yağmur suyu kanalları ile Öztrak Caddesi şuanki çirkin görüntüsünden kurtarılacak.




İHALEYE 5 FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 'Öztrak Caddesi Yapım İşleri İhalesi'ne 5 firma katılırken, 1 milyon 279 bin 685 TL yaklaşık maliyeti olan ihaleye en düşük teklifi 859 bin TL ile Ascem İnşaat isimli firma verdi. İhalede en düşük 2. teklifi 867 bin TL ile Tayfun İnşaat isimli firma verirken, Karaca İnşaat 899 bin 500 TL, MTA Mühendislik 1 milyon 73 bin 279 TL ve Salman İnşaat ise 1 milyon 215 bin TL'lik teklif verdiler.
140 GÜN İÇİNDE YAPILACAK
İhale ile ilgili son kararı İhale Komisyonu'nun yapacağı incelemenin ardından Belediye Başkanlığı'nın vereceği öğrenilirken, ihaleyi alan firmanın 140 takvim günü içerisinde ihale şartnamesinde belirtilen işleri yaparak, teslim edeceği öğrenildi.
İHALEYİ ALAN FİRMA NE YAPACAK
İhaleyi alan firmanın Gazi Mustafa Kemal paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'nin tamamında yani Narin Kavşağı ile Altıyol Kavşağı arasındaki yolun her iki tarafında kaldırım ve refüj düzenlemesi ile yağmur suyu hatlarını yapacağı belirtildi.
ANAHTAR TESLİM GÖTÜRÜ BEDEL ÜZERİNDEN İHALE YAPILDI
4734 sayılı Kami İhale Kurumu'nun 19. maddesine göre anahtar teslim götürü bedel üzerinden yapılan ihale kapsamında, ihaleye söz konusu işler tamamlanca Öztrak Caddesi şuanki görüntüsünden kurtulacak. Yapılacak olan modern ve şık kaldırımlar, orta refüj ve çevre düzenlemesi sonucu Öztrak Caddesi Çerkezköy'ün önemli caddelerinden biri olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.