Parklara zarar verenleri ihbar edelim

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün titiz çalışması sonucu çevre düzenlemesi ve aydınlatması yapılan, yeşillendirilen park ve yeşil alanlara verilen zararlar özellikle çocukları ve aileleri olumsuz etkiliyor

Parklara zarar verenleri ihbar edelim
05 Mayıs 2016 Perşembe 09:04

Park ve yeşil alanlarda bulunan çocuk oyun gruplarını tahrip eden, aydınlatmalara zarar veren, sulama sistemlerini kıran, uygunsuz yazılar yazan, çöp kovalarını tahrip edenlerin verdiği zararlar Kızılpınar sakinleri tarafından da üzüntü ve tepki ile karşılanıyor.

HALK ÇOCUKLARININ OYUN OYNADIKLARI ALANLARA SAHİP ÇIKSIN

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışması sonucu çevre düzenlemesi ve aydınlatması yapılan, yeşillendirilen park ve yeşil alanların mahalle sakinleri ve o bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından korunup, kollanmasını ve sahip çıkılmasını isteyen Belediye Başkanı  Vahap Akay, “Atıl durumda bulunan park ve yeşil alanları yeniden modern bir hale getirerek Kızılpınar sakinlerinin kullanımına sunduk ama kim olduğunu bilmediğimiz bazı kişilerin verdiği zararlar hepimizi üzdü, yaraladı. Halkımızdan ricam park ve yeşil alanlarına, kendilerinin nefes alabilecekleri, çocuklarının oyun oynayabileceği bu alanlara sahip çıksınlar, koruyup, kollasınlar” ifadelerini kullandı.

ZARAR VERENLERİ İHBAR EDİN

Vatandaşlardan park ve yeşil alanlar konusunda daha hassas ve titiz olmalarını isteyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm vatandaşlarımızdan park ve yeşil alanlara sahip çıkmalarını, koruyup kollamalarını rica ediyorum. Park ve yeşil alanlara zarar veren kişi veya kişileri gördüklerinde 444 88 59 , 725 50 19 numaralı telefonlardan Çerkezköy Belediyesi’ne veya 155 Polis İmdat ile 156 Jandarma ihbar hattına bildirsinler” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.