Pazar yerinde sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri Projesi’nde sona gelinirken, yapılan statik hesaplamaların ardından birkaç gün içinde projenin tamamiyle netlik kazanacağı ifade edildi.

Pazar yerinde sona gelindi
28 Ocak 2016 Perşembe 16:29

SON DÜZENLEMELER YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından yeniden yapılacak olan Kapalı Pazar yeri projesinde sona gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre proje üzerinde statik hesaplamaların yapıldığı belirtilerek, “yapışan işlemler biraz zaman alabiliyor. Yapılan hesaplamaların birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Tespit edilen noktalarda ciddi değişiklikler yapıldı. Yeni yapılacak olan Pazar yeriyle birlikte trafik sirkülasyonu da ayarlanıyor” denildi.

MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİ OLACAK

Mart ayı sonu gibi başlaması planlanan Kapaklı Pazar Yeri projesinin Ekim ayına kadar tamamlanarak, hizmete açılması planlanıyor. 9 bin 400 metrekare kapalı Pazar Alanı olarak planlanan projede 8 bin 400 metrekare de Kapalı Otopark Alanı yapılması hedefleniyor. Yaklaşık 8 ayda bitirilmesi planlanan Kapalı Pazar Yeri tamamlandığında Çerkezköy son derece modern ve kullanışlı bir Kapalı Pazar Yeri'ne ve Kapalı Otopark'a kavuşacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.