Personel de uygulama da yetersiz

Çerkezköy’de özellikle Atatürk ve Öztrak Caddelerinde araçların hatalı park edilmesi, Çerkezköy trafiğini her geçen gün daha da kötüye götürüyor. Gün içerisinde tek trafik ekibinin devriye attığı Çerkezköy’de ekip ihtiyacının önemi bu sorunla bir kez daha gözler önüne serilirken, sürekli çıkmaza giren trafikten bıkan vatandaşlar Çerkezköy’e acilen polis takviyesi yapılmasını istiyor.

Personel de uygulama da yetersiz
03 Ocak 2018 Çarşamba 18:00

SADECE 1 TRAFİK EKİBİ DEVRİYE ATIYOR
Çerkezköy’de trafik sirkülasyon projesi kapsamında Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nin tek yöne dönmesiyle trafik sorununun azalacağı beklenirken; yolların genişlemesini fırsat bilen işgüzar sürücüler, çift sıra parkı abartınca trafik içinden çıkılamaz bir hal almaya başlıyor. Trafik ekibi yetersizliğinden dolayı gerekli denetimlerin yapılamadığı bu caddelerde, günün bazı dilimlerinde hem trafik sıkışması hem de park sorunu boy gösteriyor.
POLİS TAKVİYESİ İÇİN VEKİLLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER
Belediye Trafik Zabıta ekipleri cezai yetkileri olmadığı için, araçlarını hatalı bir şekilde park eden sürücülere sadece uyarıda bulunabiliyorken; günde tek trafik polis ekibinin devriye attığı Çerkezköy’de denetim yetersizliğinden dolayı vatandaşlar çileden çıkıyor. Karşıdan karşıya geçmekte dahi zorluk çeken Çerkezköy halkı, ilçeye acilen polis takviyesi yapılmasını istiyor. Trafiğin hem yayaları hem de araçları tehlikeye attığını ifade eden vatandaşlar, Tekirdağ Milletvekillerini bu konuda göreve davet ediyor.
PARK YERLERİ SARI ŞERİTLERLE BELİRGİNLEŞTİRİLECEK
Atatürk Caddesi’nde yola şeritlerin çizilmesi için fiziki şartların iyileşmesi gerektiğinden çalışmalara henüz başlanamazken; araç park yerlerinin belirginleştirilmesi içinse Tekpark ile yapılan görüşmeler sonucunda ‘yere sarı şeritler çekilmesi’ kararı alındı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş - 6 yıl önce
Yolları genişletmek, tek yön yapmak, para almak falan bunların hiç biri çözüm değil! alakası yok, belediyede çalışanlar günübirlik ve kısa vadeli çözümler
arıyor, tek çözüm otopark yapmak, ve cadde esnafları ile cadde üzerindeki bankalarda çalışan tplamı yüzleri geçen persnellerin araçlarını gün boyu caddeye değil, bu otoparklara
almalarını sağlamak, bunu sağlamadığınız sürece sıkıntı devam eder, bankada 20 kişi varsa 10 unun arabası caddede, hele vergi dairesi yaya gelen yok bütün memurların arabaları var
duyarlılığa davet ederek olmaz, sen kamuysan rica etmeyeceksin yapacaksın bu araçları parkedenlere de gün boyu park cezası kesip otparklara çekmelerini sağlayacaksın.
Avatar
hakkı - 6 yıl önce
Cezayı yaz, parayı al.
Başka türlü düzelmez!..