Pınarça doğalgaza kavuşuyor

Kapaklı’nın Pınarça Mahallesi nihayet doğal gaza kavuşuyor. Çalışmaların başladığı Faruk Ilgaz Caddesinde kısa süre içinde evlere doğa gaz verilmesi planlanıyor.

Pınarça doğalgaza kavuşuyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Aralık 2019 Çarşamba 12:44


Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in girişimi sonuç verdi. Trakya GAZDAŞ İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmelerinin ardından Faruk Ilgaz Caddesi’nde doğal gaz çalışmaları başladı.
HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK VE HEYECAN DUYUYORUZ
Çalışmaların başlamasının ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Pınarça Mahallemize giden Faruk Ilgaz Cadde’mizde girişimlerimiz sonucu GAZDAŞ tarafından doğalgaz çalışmaları başladı.  Çalışmaların tamamlanması ile caddemizi tekrar ilçemize ve mahallemize yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız. Pınarça mahallemize ve Kapaklı’mıza hayırlı olsun.Söz verdiğimiz gibi akılla, tutkuyla ve aşkla daha yaşanabilir Kapaklı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz kentimizi seviyor, bu şehre hizmet etmekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.