Protokol ilk gün bayramlaştı

Çerkezköy Protokolü Ramazan Bayramı’nın ilk günü Belediye önünde düzenlenen bir programla bayramlaştı. 12.00-12.30 saatleri arasında düzenlenen programda ilçe protokolü ile daire amirleri, vatandaşlarla bayramlaştı

Protokol ilk gün bayramlaştı
20 Temmuz 2015 Pazartesi 08:44

 BAŞKAN AKAY EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Çerkezköy’de protokol ile halk saat 12.00-12.30 arasında Belediye önünde düzenlenen bir programla bayramlaştı. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ev sahipliği yaptı. Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşmaya katılanlara kuru pasta, çikolata, meşrubat, baklava, çay ve su ikramında bulunuldu. 

YOĞUN KATILIM OLDU

Çerkezköy Protokolü’nün vatandaşla buluştuğu Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen bayramlaşmaya yoğun ilgi oldu. Çerkezköy Belediye binası önünde saat 12.00’de başlayan bayramlaşmaya Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile eşi Fisun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile eşi Güliz Akay, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan ile eşi Tülay Ogan, AK Parti Çerkezköy İlçe Abdullah Öge, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, belediye birim müdürleri ve personelleri, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği  Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Şube Başkanı Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün ile mahalle muhtarları, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Çerkezköy belediyesi eski meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAM HARÇLIĞI VERDİLER

Bayramlaşma programında Belediye Başkan Vahap Akay, bayramını kutlayan çocukları da boş çevirmeyerek çocuklara bayram harçlığı verdi. Başkan Akay’ın dışında, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel etrafını saran çocuklara 5’er lira bayram harçlığı verdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.