PTT Kapaklı’ya yeni şube açacak

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Kapaklı’da ikinci PTT Şubesi’ni açacaklarını duyurdu. Üst makamlar tarafından gerekli izin ve onayın verildiğini belirten Arslan, bir ay içerisinde yeni şubenin hizmete gireceğini bildirdi

PTT Kapaklı’ya yeni şube açacak
12 Ağustos 2014 Salı 07:54

Kapaklı’da ikinci PTT şubesi yakında hizmet vermeye başlayacak. PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Kapaklı’ya ikinci şube açılacağını söyledi.
İKİNCİ ŞUBE AÇILACAK
Kapaklı Belediyesi’nin bulunduğu cadde üzerinde hizmet veren PTT Şubesi’nin ardından ikinci şube için PTT Genel Müdürlüğü’nden onay çıktığı bildirildi. PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde yeni şubenin açılacağını kaydetti. Arslan, Vatan Caddesi üzerinde 100 metrekare alanda hizmet verecek olan Kapaklı 2. Şubesi’nin tüm PTT hizmetlerini vereceğini söyledi. Müdür Arslan, “Üst makamlardan gerekli izin ve onay çıktı. Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde 100 metrekarelik bir ofis kiraladık. İçerisinde tadilat ve düzenleme çalışmalarımız sürmekte. Bir ay içerisinde yeni şubemiz Kapaklı halkına hizmet vermeye başlayacak” açıklamasını yaptı.
PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü’nce açılış çalışmaları sürdürülen Kapaklı’nın yeni şubesinde kredi verme işlemleri, hesap açma işlemleri ve PTT hizmetleri dışında tüm PTT işlemleri gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.