Sağlık için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi tarafından Dünya Sağlık Haftası kapsamında sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 'Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor' etkinliği, yenilenen ve daha modern bir hale getirilen Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi

Sağlık için yürüdüler
18 Nisan 2016 Pazartesi 11:12

 YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Yoğun katılımın yaşandığı yürüyüşte Çerkezköy Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile Çerkezköylü vatandaşlar bulundu.

İKRAMLARDA BULUNULDU

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor’ etkinliği kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşün ardından, etkinliğe katılan vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi’nin ikramları sunuldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.