Sağlıkta kuyruk çilesi bitmiyor

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kuyruk çilesi bitmiyor. Erimek bilmeyen kuyruklar vatandaşı çileden çıkarırken, yürüyemeyecek halde olan hastalar dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kalıyor.

Sağlıkta kuyruk çilesi bitmiyor
30 Mayıs 2018 Çarşamba 20:24

BUNUN NERESİ DEVRİM?
Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin içler acısı hali her geçen gün içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Yürüyecek hali olmayan vatandaşlar, dakikalarca kayıt kuyruğunda bekletildikleri yetmiyormuş gibi bir o kadar da muayene sırası beklemek zorunda kalıyor. Hükümetin dilinden düşürmediği ‘sağlıkta devrim’ ifadesinin Çerkezköy’de esamesi okunmazken vatandaşlar lafta değil uygulamada hizmet istediklerini söylüyor.

KUYRUKLAR BEKLEMEKLE BİTMİYOR
Gece yarılarından başlayan sıra kuyruğu, sabah saatlerinde yerini kayıt kuyruğuna bırakıyor. 5 dakikalık muayene için saatlerce bekleyen vatandaşın çilesi burada bitmiyor. Kaydını yaptıran vatandaşlar daha sonra muayene sıralarını bekliyor. Bitti mi? Tabii ki bitmedi. Doktorun tahlil, test, vs. istemesi durumunda bir de kontrol sırası çıkıyor karşınıza.

DEVRİMİN ‘D’Sİ YOK
Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlıkta devrimin ‘d’sine rastlanmazken; yıllar öncesinin kuyrukları 2018’in Çerkezköy’ünde görülmeye devam ediyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.