Sahura kaldıracak davulcular belli oldu

Bu yıl Ramazan Ayı boyunca Çerkezköylü vatandaşlarımızı sahura kaldıracak olan Ramazan Davulcuları belli oldu

Sahura kaldıracak davulcular belli oldu
17 Haziran 2015 Çarşamba 17:45

 Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan Davulcularını belirleyerek Görev Kimlik Kartlarını dağıttı. Belediye Binası önünde yapılan görevlendirmede davulcular mini bir konser verdi. Davulcular bu akşam itibari ile 9/8 ritmi ile tokmaklarını sahur için vuracak. Davulculardan görevlerini layıkıyla yerine getirmelerini isteyen Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, görevlendirilen davulcuların dışında kimsenin davul çalamayacağını ifade ettiler


13 MAHALLEDE 13 DAVULCU GÖREV YAPACAK


Ramazan davulcularının boyunlarında Belediye’nin verdiği görev kimlik kartı ile dolaşmalarını isteyen Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, dağıtılan kimlik kartlarında, davulcuların isim ve soy isimleri ile görevlendirildikleri mahallelerin adının yazılı olduğunu belirttiler. Bu yıl 13 mahallede 13 davulcunun görevlendirildiğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, davulcuların Ramazan boyunca 9/8 ritmi ile maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldıracağını dile getirdiler.


YAKA KARTLARI GÖRÜNÜR ŞEKİLDE OLACAK 


Kimlik kartlarının dağıtılmasının ardından davulcuların her biri 2015 yılı Ramazan Davulcuları için Taahhütname Belgesi’ni de imzaladı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.