Salonun ‘yüzeysel’ tadilatı başladı

Çerkezköy Spor Salonu’nda tadilat başladı. Duvarların boyanması neredeyse tamamlanırken, zemin boyaması ve dış cephe iyileştirmesi de yapılacak. Son olarak da ısıtma sistemi elden geçirilecek olan çalışmaların 15 Aralık’a kadar tamamlanması planlanıyor

Salonun ‘yüzeysel’ tadilatı başladı
22 Kasım 2018 Perşembe 13:58

KIŞ AYLARINDA HİZMET VEREBİLECEK
Uzun bir süredir atıl durumda bulunan Çerkezköy Spor Salonu’nda tadilat başladı. Salonun önümüzdeki süreçte yıkılıp yıkılmayacağı hala belirsizliğini korurken; salon, kış aylarında hizmet verebilecek hale getirilmeye çalışılıyor.

TADİLATIN FATURASI: 1,5 MİLYON TL
Kapsamlı tadilatının 1,5 milyon TL olduğu tahmin edilen ve bu yüzden şimdilik sadece yüzeysel tadilatı yapılacak olan salonun iç duvarlarının boyanması neredeyse tamamlandı. Önümüzdeki hafta dış cephe iyileştirmesi, zemin boyanması ve ısıtma sistemi kontrolü çalışmalarına başlanacak olan Çerkezköy Spor Salonu’ndaki tadilatın 15 Aralık’a kadar tamamlanması planlanıyor.

YIKILMA İHTİMALİ DE VAR
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın salonla ilgili tutumu belirsizliğini korurken; Bakanlık, salonu yıkmayıp kapsamlı tadilat kararı alırsa önümüzdeki yaz salonun çatısı da tamamen elden geçirilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.