Şans eseri bir şey olmadı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Küpdere sokak üzerinde yapımına devam edilen bir inşaatta sabah saatlerinde atılan birinci katın betonu yağan sağanak yağmura dayanamayarak çöktü. Meydana gelen olayda şans eseri yaralanan olmadı

Şans eseri bir şey olmadı
11 Nisan 2016 Pazartesi 16:53

DAHA DİKKATLİ OLUNMALI

Dün Gazi Osman Paşa mahallesi Küpdere sokak üzerinde bulunan yeni inşaat binasında çökme olayı meydana geldi. İddiaya göre olay şu şekilde gelişti; Sabah saatlerinde yeni inşaatın birinci katı için çalışanlar tarafından beton atıldı. Öğle saatlerine doğru başlayan sağanak yağış yeni dökülen betonun daha da ağırlaşmasına sebep olurken, betonu taşıyan iskeletler de toprak zemin üzerinde olduğu için daha fazla dayanamayarak çöktü.

GAZETECİLERE SÖZLÜ TACİZ

Meydana gelen olayın ardından şans eseri yararlanan olmazken, yeni inşaat binasında maddi hasar meydana geldi. Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen basın mensupları, yaşanan çökme olayını görüntülemek isterken inşaat yetkilileri tarafından sözlü tacize mağruz kaldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.